Napisano 27 Lipiec 200420 l Witam, i zamieszczam moja ostatnia pracke...ot taki dinek z poly wykonany w mayce.Jest to moj pierwszy post wiec chetnie poslucham wszelakich opinii i zastrzezen..W pozniejszym czasie chce dopracowac szczegoly w ZBrushu ale to dosc odlegla przyszlosc :)..
Napisano 27 Lipiec 200420 l Oj, strasznie drobna ta siateczka, prawie niewidoczna na ciemnym monitorze.
Napisano 27 Lipiec 200420 l wip powiadasz..... to by sie zgadzało..... tylko co to robi w finished ? wiele jeszcze pracy przed Tobą..... powodzenia
Napisano 27 Lipiec 200420 l Udało Ci się troszkę zdefiniować czaszkę.. ale tak to jeszcze kupa detali umknęła... a szkoda.... no i zero tekstur... hmm... taki pocieszny jest ten dino!
Napisano 27 Lipiec 200420 l daj mu chociaz AA :) wrzocaj do zbrusha i dawaj gotowego, bo narazie to WIP. do roboty! początek jest dobry. :)
Napisano 28 Lipiec 200420 l Velociraptor? Ta glowa bardziej pasuje do jakiegos roslinozercy. Zadluga czaszka! Posciagaj sobie lepiej obrazki z velo. Pozdro
Napisano 28 Lipiec 200420 l Autor witam ponownie..dzieki za wszystkie odpowiedzi.wiem ze ta praca nie pasuje do Finished Works ale w najblizszym czasie nie bede raczej nic w niej dobudowywal wiec postanowilem dac tu..co do tekstur to hhhmmm..ten dzial jest dla mnie (przynajmniej na wyzszym poziomie) poki co nie osiagalny..aha jeszcze apropos glowy to przegladalem net w poszukiwaniu referkow i wszystkie jakie znalazlem pokazywaly velociraptora w takiej postaci..ponizej zamieszczam przyklady zeby nie byc goloslownym..pozdrawiam i jeszcze raz dzieki..
Napisano 28 Lipiec 200420 l Oj mało detali małooo no i AA jeszcze... nawet jeżeli nie planujesz "na razie" domontowywać czegoś nowego to i tak to się nadaje do WIP'a... może kiedyś będziesz "domonmtowywał" np otoczenie... Pozdro, Beatou
Napisano 6 Sierpień 200420 l mi sie calkiem podoba, jednak ma on w sobie cos takiego bardzo sztucznego, moze to przez dziwne umieszczenie go, w takiej malo dynamicznej scenie, w sumie nie wiem co to jest, ale wyglada ogolnie ladnie :)
Napisano 7 Sierpień 200420 l Rascal mogl bys cos napisac, bo podejzewam ze ludzie teraz zaczna jak sammael komentowac referencje ktore wrzuciles. I to nawet mimo ze na obrazku jest podpis autora.
Napisano 7 Sierpień 200420 l Sa to zamieszczone dwa zdjecia animatronicznych modeli z filmu Jurassic Park.