Tuner Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Witam wszystkich :) tutaj będę prezentował wszelki mój dorobek z zakresu grafiki 3d, będą animacje, modele, słowem wszystko czego się aktualnie uczę :) Na początek Render Nissana Skyline r34 którego modelowanie uważam za prawie skończone, jest to mój pierwszy samochód w życiu, dzięki któremu nauczyłem się modelować :) dużo bym poprawił, ale po takim czasie jakim przy nim siedzę już po prostu nie mam na to siły :) będzie jeszcze kilka renderów, narazie studio :) Animację na której uczyłem się rayfire [video=youtube_share;fQI5_0vgaQU]http://youtu.be/fQI5_0vgaQU Całość wykonana w 3dsmax, mental ray, after effects i photoshopie
Jaack Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Spoko :) Mnie się podoba . Animacja też fajna :) długo już się uczysz ?
Tuner Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 W samym 3d niecałe dwa lata, after to pewnie z 4, photoshop był jeszcze wcześniej :)
latos Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Model ogólnie bardzo ładny, tylko lusterka są do wymiany bo wyglądają inaczej.
Tuner Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Napisano 8 Czerwiec 2012 taak, lusterka były bardzo na szybko robione, prawie w ogóle się nie sugerowałem niczym :) niedługo dołączę tutaj dwie animacje :)
beny Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Fajnie Ci wyszedł samochodzik. Mój sąsiad ma takiego tylko białego - przepiękny głos ma ta maszynka!
Jaack Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 To ja czekam na animacje z Skylinem w roli głównej :)
Tuner Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 Jaack, w ramach nauki chciałem zrobić coś w stylu crash testów ;p z tym że czeka mnie spora optymalizacja tego modelu, żebym mógł jakkolwiek go zaanimować. Tymczasem mała animacja wykonana dla studia mepi.pl :) material został wykonany w dwa dni robocze, oczywiście 3dsmax, After Effects, Rayfire. http://www.youtube.com/watch?v=CKQSW3Go7IQ Edit: napisy były dodawane już w innym programie (camtasia) Intro to służy do przedstawienia tematyki kursu, ponieważ właśnie videokursami się w mepi zajmujemy :)
Rekomendowane odpowiedzi