slayer2004 Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Model cięzkiego czołgu KV-8. Tak tak... zdarza mi sie ostatnio pogrywać w WoT, ale do rzeczy. Z założenia celem tego projektu miało być jedynie podszlifowanie modelingu i właściwie miałem ten temat umieścić w dziale galerii, ale chyba zmieniłem zdanie. Jak tylko trochę odpocznę od tego modelu, poprawie go conieco, oteksturuję i machnę jakąś smaczną scenkę z nim w roli głównej. Cóż tyle w temacie. Tak czy inaczej wielu rzeczy się nauczyłem :). Poniżej rendery: ogólne:l detal: Eh i nie mogłem się powstrzymać ( wszystkie klatki renderowaly sie kolo 7 dni...) link do YT - to tyle dzieki :) Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez slayer2004
Tr1bal Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Bardzo przyjemny model, brakuje porządnej tekstury i sporej porcji błota i będzie baja ;) Mógłbyś pokazać siatkę ?
Jaack Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Fajny :) ja może kiedyś walne jakiś śmigłowiec ;)
Aves Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Model zacny:) Mam tylko nadzieję, że odpoczynek od modelu nie będzie trwał długo i niebawem pokażesz nam brudny, oteksturowany czołg :) Powodzenia ;)
slayer2004 Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Napisano 8 Czerwiec 2012 Myślę że nie będę się z nim aż tak ociągał :). Jednak teraz czas na prace dyplomową... tez w 3d :).
legomir Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Co do filmiku to ty naprawdę to renderowałeś klatke po klatce na sofcie? No rozumiem jakby to jeździło, ale to stoi w miejscu mogłeś do matte paintingiem zrobić ;)
slayer2004 Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Napisano 8 Czerwiec 2012 heh, coz jak pisałem nie moglem sie powstrzymac. Myslałem o tym zeby go troche rozruszac, ale szlag by mnie trafił przy animowaniu gąsiennic biorac pod uwage moc mojego kompa. Fakt faktem nie wykluczam tego pomysłu w przyszłości :).
Berger Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 Szkoda, że nie zrobiłeś KV w wersji z lodówką :D
slayer2004 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Napisano 10 Czerwiec 2012 Berger: chodzi o tą gigantyczną wieżę ;p ? Fakt niezły byłby to klocek. blinq: dzięki :).
Rekomendowane odpowiedzi