Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Model cięzkiego czołgu KV-8. Tak tak... zdarza mi sie ostatnio pogrywać w WoT, ale do rzeczy.

Z założenia celem tego projektu miało być jedynie podszlifowanie modelingu i właściwie miałem ten temat umieścić w dziale galerii, ale chyba zmieniłem zdanie. Jak tylko trochę odpocznę od tego modelu, poprawie go conieco, oteksturuję i machnę jakąś smaczną scenkę z nim w roli głównej. Cóż tyle w temacie. Tak czy inaczej wielu rzeczy się nauczyłem :).

Poniżej rendery:

ogólne:l

presentation1a.jpg

presentation2.jpg

detal:

detal1.jpg

detal2.jpg

detal3.jpg

Eh i nie mogłem się powstrzymać ( wszystkie klatki renderowaly sie kolo 7 dni...)

link do YT -

to tyle dzieki :)

Edytowane przez slayer2004

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemny model, brakuje porządnej tekstury i sporej porcji błota i będzie baja ;)

Mógłbyś pokazać siatkę ?

Napisano

Model zacny:) Mam tylko nadzieję, że odpoczynek od modelu nie będzie trwał długo i niebawem pokażesz nam brudny, oteksturowany czołg :)

Powodzenia ;)

Napisano
  • Autor

Myślę że nie będę się z nim aż tak ociągał :). Jednak teraz czas na prace dyplomową... tez w 3d :).

Napisano

Co do filmiku to ty naprawdę to renderowałeś klatke po klatce na sofcie? No rozumiem jakby to jeździło, ale to stoi w miejscu mogłeś do matte paintingiem zrobić ;)

Napisano
  • Autor

heh, coz jak pisałem nie moglem sie powstrzymac.

Myslałem o tym zeby go troche rozruszac, ale szlag by mnie trafił przy animowaniu gąsiennic biorac pod uwage moc mojego kompa. Fakt faktem nie wykluczam tego pomysłu w przyszłości :).

Napisano
  • Autor

Berger: chodzi o tą gigantyczną wieżę ;p ? Fakt niezły byłby to klocek.

blinq: dzięki :).