iniside Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Jeszcze troche zostało do zrobienia, ale wstawiam, napewno bedziecie mieli jakies ciekawe uwagi ;p. Napewno poprawić trzeba trawe, bardziej urozmaicić roślinność, zmienić troche niebo (tutaj chce zrobić jakieś hm lecące magiczne wstęgi ?), chce jeszcze dodać lampy, może jakieś małe ruiny i wierze w tle. Edytowane 23 Czerwiec 2012 przez iniside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 W co wierzysz? :P To UDK? Na razie trochę pustawo, trudno coś konkretnego powiedzieć. Dodaj elementy które planujesz to odbiór zmieni się całkowicie. To co powinno iść do poprawki na obecnym etapie to te kwiatki, bardzo kiepsko wyglądają. Na razie to mu pachnie bilboardową teksturą jak z Duke Nukem, daj więcej geometrii i poustawiaj je sensowniej. Mapowanie na drzewku na pierwszym planie jest na pewno dobre czy taka tekstura? Tilowanie śrenio wyszło, bardzo powtarzalnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iniside Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 CE3. Tak kwiatki to bilboardy. Mapowanie jest dobre, ale chyba pownien jakiś Twist dodać czy coś. Do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iniside Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Mały update. Zrobiłem blockut większości czarnoksięskiego zamku. Co było trudniejsze niż sie spodziewałem, zmieniłem oświetlenie, i poprawiłem pare drobniejszych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 To będzie kawał zamku. Na początku myślałem, ze to miasto, ale ma ciekawy design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi