adek Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 "Rising" to krótka animacja autorstwa Michaëla Moercant oraz Jean-Yves Parenta z paryskiego Mikros Image. Animacja była pokazywana podczas SIGGRAPH 2012. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2444
Camel Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 Coś pięknego, tylko napis "rising" na końcu wygląda naprawdę źle jak na mój gust.. jest taki tani :(
No]2 Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 Ładnie wygląda, ale fabularnie wydaje mi się zwyczajnie głupie, ale to moje osobiste zdanie. Koniec końców czekałem na małe "wow", ale się nie doczekałem.
Zbychowaty Napisano 23 Czerwiec 2012 Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgadzam się z komentarzem Pana wyżej. Fajnie zrobione...no ale gąsienic się przepoczwarzył ;)...i jako motyl wyleciał przez drzwi...Można by pisać esej o wolności i łamaniu barier...ale chyba nie o to w tym chodzi.
maru Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Mi też się nie podoba. Cytat na początku wskazywał na coś głębszego i przez to całość rozczarowuje. Dobre technicznie, nadawałoby się na jakiś przerywnik, ale bańki nie urywa, szczególnie jak się zobaczy ile osób przy tym pracowało. Najbardziej podobała mi się siatka za lecącymi napisami. ;)
Rekomendowane odpowiedzi