albinoski1989 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 (edited) z tymi kostkami lodu nie wiem za bardzo co zrobić dalej. Gdzie poprawić by lepiej wyglądało. W papryce chyba cień pod spodem jest nie odpowiedni. Łodyga pewnie też do poprawki. Edited September 14, 2013 by albinoski1989 aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinoski1989 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Aktualizacja;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinoski1989 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grass Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 wywal miękkie pędzle i ostro przysiądź do anatomii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WWWoj Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 O papryka! Do papryki mam sentyment, jem codziennie ostatnio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinoski1989 Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 (edited) nie chce mi się go dalej męczyć... z głowy z głowy, wieża elfów Edited March 12, 2013 by albinoski1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewichan Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Papryka jest wszędzie malowana tak samo, jest użyty jeden kolor w różnych tonacjach. Szkoda że zrobiłeś po prostu białe tło, otoczenie przedmiotu jest bardzo ważne, bez niego papryka wygląda jak wycięta z papieru. Spróbuj malować używając twardego brusha i ewentualnie miękkiego - gdzie pasuje, w przypadku papryki fajnie się sprawdził przy fakturze, jednak zabrakło twardego odbicia światła od śliskiej powierzchni skórki. Łodyga wygląda jak dorysowana, nie widać ingerencji czerwonego koloru papryki, brak cienia który sugerowałby że łodyga wyrasta z zagłębienia. Cień pod papryką jest zbyt czarny. Myślę że większym problemem jest tu brak powierzchni na której leży przedmiot niż sam cień. Takie moje skromne zdanie :) mam nadzieję że w jakiś sposób pomogłam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinoski1989 Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts