biglebowsky Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Jest bardzo fajna, szczegolnie szczeka, jedynie co bym zmienil to podkreslil te gluty, czy co tam mu wystaje czerwonego z lba, bo teraz to sie czuje blenda jakiegos. niech one wylaza z wnetrza, albo beda resztkami miesni, czy skory i niech to bedzie widac. Poza tym mozesz ewentualnie dokoptowac wiecej szczegolow i wyrazniejsza faktore na gorze czaszki. No i jestem ciekawy jak reszte wysmazysz:)
Gotham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 Hi, Hehe... Znowu się biorę za misia pysia. Tym razem mam wielką nadzieję że na chęciach się nie skończy. Poza tym od dłuższego czasu coś tam zaczynam a nie kończę, lub też ciągnie się w nieskończoność... Paranoja. Tak on wygląda w oknie opengla czyli nawet bez wygładzanych tekstur :). Heh... Pamiętałem że mopowanie zrobiłem na odwal-się ale to jest już wstyd że na obiekcie low-poly są takie rażące błędy... :/ Heh, dzisiaj przewalę mapowanie i jutro twardo siadam do tekstur. A i uwagi do nich na pewno nie przejdą bez echa.
dawid Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 wydaje mi sie ze troszke brakuje jakiegos ostrego miejsca w texturach chocby na glowie, no hcyba ze chciales uzyskac efekt gościa takiego przetrawionego na zewnątrz :) ;)
Por@szek Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 ile on ma poly?? Bo fajny jest( blood rayenowaty :) )
boowa Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 no no - w stosunku do pierwszej wersji - multum zmian... martwi mnie tylko jak bedzie on trzymal weapon :) zwlaszcza przy przelaczeniu na lewa reke :) pozdrawiam
Nimrod Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Gotham mam nadzieję, że nie porzuciłeś tego projektu?? Zapowiada się wyśmienicie.
Gotham Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 Hehe co prawda ten pan wygląda na typka dla którego wskrzeszenia to nic nowego ale szczerze mnie zaskoczyliście ;). Hmmm, cóż co mi pozostaje, trzeba go skończyć. Tylko naprawdę muszę wyrzucić mapowanie i zrobić to porządnie ;) w sumie to we wrześniu nic innego nie robiłem w maxie więc teraz myślę że dam radę ładniutko pogodzić niewątpliwe ograniczenie \"jednego skrawka\"... Boowa ten pan z definicji będzie trzymać broń \"mentalnie\".
Rekomendowane odpowiedzi