thegame Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Witam! Chciałbym pochwalić się przed Wami pierwszym w 100% ukończonym projektem - armatą. Proszę o opinie :)
GRiPi Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Czy to praca ze strasznie starej książki do maxa? Wersja w okolicach 3D Studio MAX R3? Pamiętam, że tam była podobna na zielonej polanie z teksturą z rozmytych noise'ów ;).
Gość ant-3d Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 tez kiedys zrobilem pierwsza prace :) bardzo z niej bylem dumny :) Obys zapalu nie stracil i mogl za jakis czas pokazac kolejne ktore beda kopaly tylek tej pracy :)
Lucek Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Praca nie spełnia wymogów jakościowych galerii 3d. Za zgodą autora może zostać przeniesiona do działu Work In Progress (WIP).
thegame Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Napisano 28 Czerwiec 2012 GRiPi, nie kierowałem się niczym. Modelowałem to po prostu z głowy, tak mnie jakoś naszło :D Lucek, jeśli dział nie jest odpowiedni to proszę przenieść.
Rekomendowane odpowiedzi