Napisano 8 Lipiec 201212 l Witam serdecznie. mam pewien problem z glowa, otoz wykonalem glowe i chcialem tradycyjnie dodac do niej modyfikator morpher po to aby przygotowac glowe do animacji, w tym celu dodalem morphera a nastenie dodalem druga glowe ktora wczesniej skopiowalem i zmienilem wyraz wtarzy tamtej na szeroki usmiech, po dodaniu do modyfikatora totalnie nic sie nie zmienia :( poprzednim razem jak robilem to samo na innym projekcie wsyztsko bylo w porzadeczku,a teraz sma nie wiem co dalej . prosze o pomoc
Napisano 9 Lipiec 201212 l Autor naprade nikt ;/? probowalem juz zmienic go na mesha zeby nie bylo symetry, ale tez nie pomaga, doslownie nic ;/ ponawiam prosbe o pomoc :)
Napisano 9 Lipiec 201212 l Najwidoczniej zaingerowales w siatke. Moze polaczyles/rozlaczyles jakies vertexy?
Napisano 9 Lipiec 201212 l najszybsza metoda :) Skasuj morfa skopiuj głowę i zrób uśmiech jeszcze raz.
Napisano 9 Lipiec 201212 l Autor Traitor a da sie jakos to naprawic ?? asblaze - powiem szczerze ze probowalem ,ale dalej to samo ;/ totalnie bez sensu
Napisano 9 Lipiec 201212 l ciezko zgadnac co poszlo nie tak skoro piszesz ze probowales poprawiac od zera i dalej nic, najelpiej wrzuc scene to sie zobaczy co tam jest nie tak
Napisano 10 Lipiec 201212 l Autor juz wysyłąm http://images41.fotosik.pl/1652/19eb3d822951f806.jpg a wiec jak widac zrobilem druga twarz na kopi pierwszej i dodalem delikatny usmiech, pozniej na morph dodalem ta twarz mam na te 70 pare pkt ai jakos sie dalej jej nie usmiecha ;p na 100 tez nie tak dla jasnosci :)
Napisano 10 Lipiec 201212 l masz selekcje krawędzi w dole stosu ..... morfuje tylko wybrana krawędź :)
Napisano 10 Lipiec 201212 l Autor kurde nie czaje tego :| teraz probowalem zrobic to znowu na nowo i nie moge nawet dodac do morphera kopii glowy ;/ ale irytujace sie to staje ;/
Napisano 10 Lipiec 201212 l A pokaz stos z klona ktory chcesz podlaczyc do morpha. Ps. Turbosmoth powinien byc na samej gorze.