tomart Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Hej. Szybki projekt tak dla zabawy :) Powiedzcie co myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 (edytowane) Renderowane na jakimś Maxwellu? Edytowane 13 Lipiec 2012 przez legomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2012 Vray hehe, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 :P Tak pomyślałem, ładnie wygląda ale tyle szumu to pewnie maxwell :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2012 (edytowane) szum później dodałem żeby wyglądało jak z maxwella:D Edytowane 13 Lipiec 2012 przez tomart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Bardzo przyjemna praca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Strasznie mi się podoba taki "brudny" render z dużą ilością szumu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 Dzięki i dołączam jeszcze jeden render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 az zglodnialem, swietny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 fajnie mózg wyszedł jak go modelowałeś?:) czy tylko disp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2012 super, że się podoba. mózg to poly modeling, było sporo roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Mógłbyś to jakoś przybliżyć? Miałeś na to jakąś metode czy każdą fałde ręcznie modelowałeś? też kiedyś próbowałem i tak się zastanawiam jak Ty to zrobiłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Mi tam bardziej od mógzu podoba się ściana ;) Też modelowana? Wrzuć jakieś siatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ściana a dokładnie płaskorzeźba to displacement który naskrobałem na podstawie rysunku z Internetu, modelowane są świece i spływająca parafina oraz panele przy podłodze. Mózg modelowałem poligon po poligonie, vertex po vertexie, gdyby była jakaś łatwiejsza metoda proszę powiedzcie mi o niej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 tomart, czasem lepiej nie wiedzieć, że można było prościej i szybciej:) Jak się dłużej podłubie, to i satysfakcja większa:) Świetny klimat i kompozycja. Podoba się bardzo! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomart Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2012 Klimat i kadr były sporym wyzwaniem i do końca nie wiedziałem czy się udało osiągnąć coś ciekawego, ale widzę, że nie jest tak źle ;) Rzeczywiście satysfakcja jest niesamowita zwłaszcza jak jeszcze praca podoba się innym, Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi