Karkosik Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Howhg! Karkosik znowu w natarciu :D Tym razem pokusiłem sie o stworzenie packshotów napoju, który swoją drogą sam sobie opracowałem :D Nazwa taka nie inna bo akurat Peter Gabriel leciał sobie w tle i Shock The Monkey jako nazwa podpasowała mi do Napoju Energetycznego :D Projekcik zajął mi całą noc i cały dzisiejsz dzień. Miała być tylko nocka ale stworzenie loga i całej grafiki opakowania zajęło mi dłużej niż myślałem. Rendery też sie długo robiły bo chciałem całkowicie wyeliminować szum. Czasy od 1h-2h. Technikalia: Modzone standardowo w Maksiu, rendzone Vrejem, świecone hdrk'ą + pare vray plejnów do doświetlenia ,albo dodania refleksu. No to lecim: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Zanim przeczytałem opis bardzo się zdziwiłem kiedy zobaczyłem nazwę, właśnie moją pierwszą myślą był Peter ;) Co do samego projektu : - nazwa wygląda jakby była naklejonym, metalowym logiem anie nadrukiem. -mogłeś się pokusić o dodanie byle jakich informacji na temat zawartości, dodało by to wyglądu, teraz jest oszczędna, ale nie elegancka. - podoba mi się góra, fajna na niej jest faktura ;) -bardziej by pasowała nazwa utworu Burn You Up, ale chyba podobna marka jest istnieje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Troszkę pustawo na tej puszcze, pokażesz studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 Dzieks za komenty! @Bombadill: Teksty na froncie, mają inną fakture (są głądkie), a dotego nieco wytłoczone na zewnątrz stąd takie wrażenie. Opakowanie jest takie a nie inne bo taki miałem zamiar od początku, minimalistycznie ale z jajem. Osobiście nie podobają mi się te wszystkie puszki na których jest nasrane ogniami, piorunami, napisami na całą puszke i innymi takimi. Co do opisów to są wszystkie (chyba): Nazwa taka bo jest to jeden z moich ulubionych kawałków, ot takie personalne widzimisie i tyle. Komentujcie dalej! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Bardzo ale to bardzo udany projekt :) Super studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Bardzo mi się podoba. Jak na wszystkich puszkach napojów energetycznych jest pełno niepotrzebnych grafik tak tutaj bez zbędnych pierdół. Czysto i schludnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi