adek Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Jest to krótki film Davida Prossera, jego odpowiedź na wizytę złożoną w Seulu rok wcześniej, na zaproszenie na festiwal SICAF (Seoul International Cartoon and Animation Festival). Pewna obserwacja życia w tym mieście. Krótkie przedstawienie życia w tym mieście trzech różnych osób. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Świetne. Stylem przypomniało mi dzieło Davida Oreilliego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil Sybicki Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Wow. Super. Takie rzeczy lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Bardzo fajna konwencja. emptyman Dzięki za linka, nie znałem, a mocny ten film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 wyłapie mnie moderacja, jak napiszę, że mi się nie podobało? Niestety tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi