carrido Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Witam, Mam pytanie.Na załączonym obrazku widać uvysy wybiegające daleko po za układ jednak UDK czyta to bez problemów. Ktoś może powiedzieć ,że nie wypale tak mapy light ale to przeciez zrobie odzielnymi uvysami. A więc moje pytanie brzmi dlaczego takie coś jest nie dopuszczalne skoro silnik i tak go czyta???[ATTACH=CONFIG]87035[/ATTACH] Czy może to konsola nie będzie czytać takiego czegoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Kto powiedzial, ze to nie dopuszczalne? Wrecz standard to. Jak chcesz ao/lm palic to robisz drugi kanal i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrido Napisano 30 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2012 TO było by super tylko nie jestem pewnien czy mój przyszły pracodawca nie zrobiłby kwaśnej miny na takie coś :-) czy ktoś pracuje tutaj jako enviroment artist i może wie jak to zrobic by wyglądało schludnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Czołem. Ta jedna mapka jest że tak powiem tylko podglądowa. Dalej tekstura jest jakby zapętlana w nieskończoność że tak powiem. Spokojnie tak możesz działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Chłopaki dobrze mówią. To jedna z podstaw tilowanych tekstur. Jak najbardziej dopuszczalne i w envirkach często stosowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrido Napisano 30 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2012 Fajnie , dzięki wam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi