MF Napisano 9 Sierpień 2012 Napisano 9 Sierpień 2012 Witam, Było w wątku random stuff, wrzucam także tutaj, aby łatwiej było znaleźć. Przepraszam za to, że jest nie ma w wersji polskiej, ale chciałem trafić do większej rzeszy odbiorców, a mam za mało czasu na nagranie 2 wersji. 2
kotisded Napisano 13 Sierpień 2012 Napisano 13 Sierpień 2012 Też pochwałę napiszę żeby nie było, że za taką fajną pracę 1 komenta dostałeś :) Good work.
Orangegraphics Napisano 13 Sierpień 2012 Napisano 13 Sierpień 2012 świetna robota, dzięki wielkie za tutorial
claude Napisano 13 Sierpień 2012 Napisano 13 Sierpień 2012 Niesamowite ile da się wycisnąć z proceduralnych tekstur. Przydała by się porządna re-edukacja w tym kierunku bo zapominam o ich możliwościach. Dzięki Wielkie
artdecco Napisano 14 Sierpień 2012 Napisano 14 Sierpień 2012 Bardzo fajny tutorial, przyda się, przyda ;)
arturprx2 Napisano 14 Sierpień 2012 Napisano 14 Sierpień 2012 Materiał profeska ;] Ale do nowego "slate" edytora nie mogę się w ogóle przyzwyczaić :/
deshu Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 Fajny shader. Mily balans miedzy sss a diffusem. Dobry myk ze splatem. Videotutorial to nieodpowiednia nazwa. Bardziej nagranie workflowu. Dzieki
guru Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Super no i wszystko proceduralnie. Sprobuje czegos takiego w najblizszym czasie.
Rekomendowane odpowiedzi