R0NIN Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 Witam, co myślicie o takim oto projekcie stronki (pocięty "na szybko") http://ronin-test.ugu.pl/. Tak wiem, ikonki różnią się stylem, ale to kilka "darmówek" :). Chodzi mi o układ i kolorystykę.
dziadek3D Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 to wyPACZENIE rzeczywistości... czy żart jakowyś....:)))
mirach Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 jak dla mnie to nie jest strona tylko kilka elementow nie majacych ze soba zbyt wiele wspolnego, brakuje spojnosci.
Traitor Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 "Paczenie" nie wyglada zbyt zachecajaco jezeli jest to powazny projekt firmowy.
torm Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 ja myślę, że skopiowałeś stronę wfirma.pl... i to dość nieudolnie..
R0NIN Napisano 10 Sierpień 2012 Autor Napisano 10 Sierpień 2012 torm masz rację ;p Robię to tak dla wprawy, ale jak widzę chyba mi nie idzie :/.
olaf Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 ja bym zmienił czarne elementy na jaśniejsze - także tego kota i to wsystko. wfirma tez wyglada jak szablon z templatemonstera wiec bym sie nie przejmował tylko fakturował ;)
wujek_kane Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 Nie wiem szczerze mówiąc, po co to pociąłeś w taki sposób (mogłeś wrzucić sam obrazek), ALE wywal czarny pasek z menu na górze (zostaw sam tekst w jakimś kolorze), to niebieskie menu niżej też jest strasznie agresywne no i te batony "web2.0" zmieniłbym na coś ciutkę bardziej jednolitego i powinno być dużo lepiej. Generalnie uprościć, mniej (albo chociaż delikatniejsze) gradientów i będzie 100x lepiej.
torm Napisano 10 Sierpień 2012 Napisano 10 Sierpień 2012 poza tym jak już kopiujesz, to przynajmniej staraj się brać to co dobre, na forum jest temat: kompedium wiedzy i stylu... zajrzyj sobie - sporo inspiracji...
Rekomendowane odpowiedzi