Napisano 10 Sierpień 201212 l Witam, co myślicie o takim oto projekcie stronki (pocięty "na szybko") http://ronin-test.ugu.pl/. Tak wiem, ikonki różnią się stylem, ale to kilka "darmówek" :). Chodzi mi o układ i kolorystykę.
Napisano 10 Sierpień 201212 l jak dla mnie to nie jest strona tylko kilka elementow nie majacych ze soba zbyt wiele wspolnego, brakuje spojnosci.
Napisano 10 Sierpień 201212 l "Paczenie" nie wyglada zbyt zachecajaco jezeli jest to powazny projekt firmowy.
Napisano 10 Sierpień 201212 l Autor torm masz rację ;p Robię to tak dla wprawy, ale jak widzę chyba mi nie idzie :/.
Napisano 10 Sierpień 201212 l ja bym zmienił czarne elementy na jaśniejsze - także tego kota i to wsystko. wfirma tez wyglada jak szablon z templatemonstera wiec bym sie nie przejmował tylko fakturował ;)
Napisano 10 Sierpień 201212 l Nie wiem szczerze mówiąc, po co to pociąłeś w taki sposób (mogłeś wrzucić sam obrazek), ALE wywal czarny pasek z menu na górze (zostaw sam tekst w jakimś kolorze), to niebieskie menu niżej też jest strasznie agresywne no i te batony "web2.0" zmieniłbym na coś ciutkę bardziej jednolitego i powinno być dużo lepiej. Generalnie uprościć, mniej (albo chociaż delikatniejsze) gradientów i będzie 100x lepiej.
Napisano 10 Sierpień 201212 l poza tym jak już kopiujesz, to przynajmniej staraj się brać to co dobre, na forum jest temat: kompedium wiedzy i stylu... zajrzyj sobie - sporo inspiracji...