Napisano 17 Czerwiec 200321 l Originally posted by Karawan wygladasz na 14 -15 lat :P bo tyle wtedy miałem zobacz na daty na górze :P Teraz wyglądam innaczej ale nie mam aktualnego zdjęcia :(...ale jak będzie jakaś prawa impreza w waxy...to postaram się coś dorzucić :) pozdro... a ja swoją drogą ciekaw jestem jak wygląda saygon :P
Napisano 17 Czerwiec 200321 l hehe a ta trezcia fotke na sordku mala po co wrzucales?:D:D malo podobienstwo :D:D pozdr P.S> WLASNIE SAYGON !! :]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l zorganizujcie jakiś zlot a sie pojwaię, obojetnie gdzie, byle w polsce. wymagam tylko jakiejś mozliwoesic gdzie bede mogl sie przekimac,(najlepiej mozeliwosc wynajęciaq pokoju w akademiku) chyba ze zlot bedzie w wawie. wtedy sie pokazę. a i organuizujcie to po 5 lipca i nie w okresie 1-10 sierpnia bo twedy jestem w kazimierzu na Lecie Filmów - zapraszam.
Napisano 18 Czerwiec 200321 l no z ta organizacja jest na razie krucho...bo cos wszyscy zamulaja...jesli nic nie zrobia to w ostatecznosci za tydzien moge popytac u siebie i zrobic zlot w Bydgoszczy co Wy na to?? pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200321 l No to ja też nie będę gorszy:D Wakacje się zbliżyły trzeba się uaktywnić w końcu na forum:cool: Trochę informacji: 20 lat, student AM w Gdyni, wielki smakosz piwa[piwo] Pozdrawiam:)
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Originally posted by Nezz fajny shader na wozie muehehehehhe :))))))) Dobra to pokaze siebie :P Ten wyzszy to ja :> heheheehhee ten koles to moj tp na turnieju :>
Napisano 18 Czerwiec 200321 l a teraz mamy zgadywac ktory to Ty?:P:D pozdr P.S. fajny bump na scianach :D:D:D:D[lol]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Pablo racja i textura roślinności niczego sobie...ale za duży blur w oknie...:D pozdro...[piwo]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Jest napisane że ten wyższy to on :) A tak BTW. To chyba tree generator a nie tekstura.
Napisano 18 Czerwiec 200321 l gotham przeciesh wiesz że ja się na 3D nie znam...ale moje oko uważa że to zdjęcie to jest retush nie orginall...bo między podłogą a 1 piętrem (balkonem chyba) powinno być 2,5 metra...a tak na oko to Klicek ma na tym zdjęciu z 1,25m :P a chyba tak być nie powinno :P pozdro...
Napisano 18 Czerwiec 200321 l hahaha i widzicie do czego to zmierza ta nasza grafika ?:D:DD: juz zamiast mowic ze to ladnie wyglada fotka itd to mowimy...wow ale tutaj vertexow :DD labo jaki fajny shader...co za plugin?:D:D:Dhaha[lol] pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Czesc :)) Napisalem ze ten wyzszy to ja :P czyli ten bez czarnych wlosow :> Co do otoczenia tak macie racje nie postaralem sie :| wrzuce to jeszcez raz do wipa i podoradzacie co mam zmienic. Troszke tez skopalem proporcje ... rotfl] Tak wogule to nie powinno byc 2,5 metra :) ale to nie pierwsze pientro tylko piwnica :) wyzej jest parter :o A tak dla uwzglednienia to mam 187cm zwrostu i 82 kg wagi :>
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Pablo sie nie ukrywa wystarczy wejśc na jego stronę :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] sorki ;)
Napisano 18 Czerwiec 200321 l o kurcze dopiero zauwazylem ze moja propozycja nowych statusow zostala zaakceptowana - [uścisk] Adek, masz u mnie [piwo]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Pablo - zrobilem deleting postow gdzie chcialem swoje zdjecie dac - bylo na twoim serwie ale juz nie ma :(.... masz je jeszcze? bo ja juz go nie mam chyba
Napisano 18 Czerwiec 200321 l ludzie jestem MANIAKIEM aaaaaaaaa !!! :D:D:D: hehe... phantom tak jak mowi Sikham moja fotka jest na mojej stronce:P karawan- niestety to konto gdzie byla Twoja fotka usuneli mi go :( pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Ja juz sie kiedys ujawnilem, ale dla poszerzenia rzeszy moich fanow i fanek (hehe) zamieszczam jeszcze raz :)... Tak wyglada ACID.. obecnie mam 20 latek (rocznik \'83) i zdaje na politechnike WROCŁAW na informatyke ew elektronike..
Napisano 18 Czerwiec 200321 l hah...widziałem tego pana bez brody...[jupi] !!!! I jeszcze gdzieś mam to zdjęcie na dysku :P:P:P pozdro...
Napisano 18 Czerwiec 200321 l heh to ja jak bylem mniejszy......sorki ale troszke sie dlugo otwiera.... ... POZDRO :]:]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l witam!! Saygonq a jak ja bym cie tak ladnie poprosil to bys zamiescil sowje zdjecie ? :) po starej znajomosci ? :) no pokaz jak wygladasz ... [yes]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l Dołączam się do słów przedmówcy...saygon to twoja chwila prawdy :) pozdro...
Napisano 19 Czerwiec 200321 l klicek - ty lepeij te browary szykuj bo ja sie po nie wybieram w te wakacje:-D. a mowilem bede w wawie od 1 lipca do okolo 4 1 lipca mozecie mnie spotkać po egzamonach nia polibude waraszawską, a potem chyba 4 pod UW( ja tam nie zdję, ale czekam na kogoś kto zdaje). jakby co tomacie moje gg, spokojnie mozemy sie zgadać w wawie, juz z kilokoma ludzi jestem zgadany, otwartyu na propozycje.
Napisano 19 Czerwiec 200321 l witam!!! ehehe czekam na ciebie :) borwary sie znajda :> Eh pokaz zdjecie ;) Co do wawy to tez bede ale pozniej :| koncem lipca jakde do swojego qmpla :) pokazesz ? plz plz plz [co?]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l heh a moze Karawan by sie nam ukazal....bo cos jestem ciekawy jak wygladasz....??? POZDRO :]:]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l macie :) tylko sie nie przestrasznie bo głupo wygladam :))))) [urwanie glowy]
Napisano 20 Czerwiec 200321 l heh zapomnialem sie zalogowac....jak pislaem o gory wole tyskie:):) POZDRO :]:]
Napisano 21 Czerwiec 200321 l rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki..... Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D
Napisano 21 Czerwiec 200321 l :|:|:|:|:|:|:| ... dla mORPHA....... BTW. Pozatym \"rebuzz\" a nie \"rebuzzz\".......
Napisano 21 Czerwiec 200321 l no nie....:) chyle glowe....czolo....wszystko!! Nie Wiedzielem ze mamy na forum Agenta......:P:P:P:P:P:P POZDRO :]:]
Napisano 21 Czerwiec 200321 l nie patrzcie na ten blur smieszny :D. ale obrobka zajela mi raptem 4 minuty wiec czego sie spodziewac :D...
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Originally posted by mORPH rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki..... Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D Heineken jest rozlewany u nas, niestety. Ale trzyma klase na szczescie! Piwa z importu to np. niemieskie DAB i inne oraz moje ulubione amerykanskie lajty, czyli Miller i Bud(weiser). Tyskie jest spox! To takie najzwyklejsze piwo dla kazdego, jak juz mam dosc poszukiwania wyrafinowanych smakow i po prostu mam smak napic sie piwa, to najlepsze jest wlasnie tyskie:) tyle na temat piwa. pozdr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l widze że przeshliśmy z wyglądu do piwa...no tak po paru piwach wszyscy wydają się piekni...a szczególnie dziewczyny :D a moje ustrojstwo organiczne przujmuje za najlepsze [piwo]...Pomorzańskiego Specjala a z importu...to jamerykańską Corone :D pozdro...[piwo]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l heheh dzieki MareG za obrone honoru tyskiego piwa :D Ps.w grecji pilem takie piwo \"mythos\" albo jakos tak...ciekawe czy ktos zna...?? POZDRO :]:]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l jak wszyscy to i ja ale nie sam - z dzieŠmi (od lewej :Kasia,Julia i Wojtek).Pozdrawiam.
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Ha witam wszystkich. To teraz ja się pochwalę swoją fotką, sorki ale mam tylko takie, nie znalazłem żadnych zdjęć bez make up\'u :D Na zdjęciu ja z moją dziewczyną.
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Witam Twoja dziewczyna przypomina mi Daniego z Cradle Of Filth, ma taki diabelski usmiech :) [piwo]