Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
Originally posted by Karawan

wygladasz na 14 -15 lat :P

bo tyle wtedy miałem zobacz na daty na górze :P Teraz wyglądam innaczej ale nie mam aktualnego zdjęcia :(...ale jak będzie jakaś prawa impreza w waxy...to postaram się coś dorzucić :)

pozdro...

a ja swoją drogą ciekaw jestem jak wygląda saygon :P

• Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 26,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe a ta trezcia fotke na sordku mala po co wrzucales?:D:D malo podobienstwo :D:D

pozdr

P.S>

WLASNIE SAYGON !! :]

Napisano

zorganizujcie jakiś zlot a sie pojwaię, obojetnie gdzie, byle w polsce. wymagam tylko jakiejś mozliwoesic gdzie bede mogl sie przekimac,(najlepiej mozeliwosc wynajęciaq pokoju w akademiku) chyba ze zlot bedzie w wawie. wtedy sie pokazę. a i organuizujcie to po 5 lipca i nie w okresie 1-10 sierpnia bo twedy jestem w kazimierzu na Lecie Filmów - zapraszam.

Napisano

no z ta organizacja jest na razie krucho...bo cos wszyscy zamulaja...jesli nic nie zrobia to w ostatecznosci za tydzien moge popytac u siebie i zrobic zlot w Bydgoszczy co Wy na to??

pozdr

Napisano

No to ja też nie będę gorszy:D

Wakacje się zbliżyły trzeba się uaktywnić w końcu na forum:cool:

Trochę informacji: 20 lat, student AM w Gdyni, wielki smakosz piwa[piwo]

1.gif

4.gif

Pozdrawiam:)

Napisano

a teraz mamy zgadywac ktory to Ty?:P:D

pozdr

P.S.

fajny bump na scianach :D:D:D:D[lol]

Napisano

Pablo racja i textura roślinności niczego sobie...ale za duży blur w oknie...:D

pozdro...[piwo]

Napisano

Jest napisane że ten wyższy to on :)

A tak BTW. To chyba tree generator a nie tekstura.

Napisano

gotham przeciesh wiesz że ja się na 3D nie znam...ale moje oko uważa że to zdjęcie to jest retush nie orginall...bo między podłogą a 1 piętrem (balkonem chyba) powinno być 2,5 metra...a tak na oko to Klicek ma na tym zdjęciu z 1,25m :P a chyba tak być nie powinno :P

pozdro...

Napisano

hahaha i widzicie do czego to zmierza ta nasza grafika ?:D:DD: juz zamiast mowic ze to ladnie wyglada fotka itd to mowimy...wow ale tutaj vertexow :DD labo jaki fajny shader...co za plugin?:D:D:Dhaha[lol]

pozdr

Napisano

Czesc :))

Napisalem ze ten wyzszy to ja :P czyli ten bez czarnych wlosow :>

Co do otoczenia tak macie racje nie postaralem sie :| wrzuce to jeszcez raz do wipa i podoradzacie co mam zmienic. Troszke tez skopalem proporcje ... rotfl]

Tak wogule to nie powinno byc 2,5 metra :) ale to nie pierwsze pientro tylko piwnica :) wyzej jest parter :o

A tak dla uwzglednienia to mam 187cm zwrostu i 82 kg wagi :>

Napisano

Pablo sie nie ukrywa wystarczy wejśc na jego stronę :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]

sorki ;)

Napisano

o kurcze dopiero zauwazylem ze moja propozycja nowych statusow zostala zaakceptowana - [uścisk] Adek, masz u mnie [piwo]

Napisano

Pablo - zrobilem deleting postow gdzie chcialem swoje zdjecie dac - bylo na twoim serwie ale juz nie ma :(.... masz je jeszcze? bo ja juz go nie mam chyba

Napisano

ludzie jestem MANIAKIEM aaaaaaaaa !!! :D:D:D: hehe...

phantom tak jak mowi Sikham moja fotka jest na mojej stronce:P

karawan- niestety to konto gdzie byla Twoja fotka usuneli mi go :(

pozdr

Napisano

hehe kurde to moze poszukam go na cd-rach

aaa MANIAK !!!!!

Napisano

Ja juz sie kiedys ujawnilem, ale dla poszerzenia rzeszy moich fanow i fanek (hehe) zamieszczam jeszcze raz :)... Tak wyglada ACID.. obecnie mam 20 latek (rocznik \'83) i zdaje na politechnike WROCŁAW na informatyke ew elektronike..

Acid.JPG

Napisano

hah...widziałem tego pana bez brody...[jupi] !!!! I jeszcze gdzieś mam to zdjęcie na dysku :P:P:P

pozdro...

Napisano

heh to ja jak bylem mniejszy......sorki ale troszke sie dlugo otwiera....

ja-maly.jpg...

POZDRO :]:]

Napisano

to jakas mania z tymi dziećmi

Napisano

Dołączam się do słów przedmówcy...saygon to twoja chwila prawdy :)

pozdro...

Napisano

klicek - ty lepeij te browary szykuj bo ja sie po nie wybieram w te wakacje:-D. a mowilem bede w wawie od 1 lipca do okolo 4 1 lipca mozecie mnie spotkać po egzamonach nia polibude waraszawską, a potem chyba 4 pod UW( ja tam nie zdję, ale czekam na kogoś kto zdaje). jakby co tomacie moje gg, spokojnie mozemy sie zgadać w wawie, juz z kilokoma ludzi jestem zgadany, otwartyu na propozycje.

Napisano

witam!!!

ehehe czekam na ciebie :) borwary sie znajda :>

Eh pokaz zdjecie ;)

Co do wawy to tez bede ale pozniej :| koncem lipca jakde do swojego qmpla :)

pokazesz ? plz plz plz [co?]

Napisano

heh a moze Karawan by sie nam ukazal....bo cos jestem ciekawy jak wygladasz....???

Napisano

macie :) tylko sie nie przestrasznie bo głupo wygladam :)))))

JA.jpg[urwanie glowy]

Napisano

hehe to skan tego z dowodu osobistego

Napisano

heh zapomnialem sie zalogowac....jak pislaem o gory wole tyskie:):)

Napisano

rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki.....

Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D

Napisano

:|:|:|:|:|:|:| ... dla mORPHA.......

BTW. Pozatym \"rebuzz\" a nie \"rebuzzz\".......

Napisano

no nie....:) chyle glowe....czolo....wszystko!!

Nie Wiedzielem ze mamy na forum Agenta......:P:P:P:P:P:P

Napisano

nie patrzcie na ten blur smieszny :D. ale obrobka zajela mi raptem 4 minuty wiec czego sie spodziewac :D...

Napisano
Originally posted by mORPH

rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki.....

Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D

Heineken jest rozlewany u nas, niestety. Ale trzyma klase na szczescie!

Piwa z importu to np. niemieskie DAB i inne oraz moje ulubione amerykanskie lajty, czyli Miller i Bud(weiser).

Tyskie jest spox! To takie najzwyklejsze piwo dla kazdego, jak juz mam dosc poszukiwania wyrafinowanych smakow i po prostu mam smak napic sie piwa, to najlepsze jest wlasnie tyskie:)

tyle na temat piwa.

pozdr

Napisano

widze że przeshliśmy z wyglądu do piwa...no tak po paru piwach wszyscy wydają się piekni...a szczególnie dziewczyny :D

a moje ustrojstwo organiczne przujmuje za najlepsze [piwo]...Pomorzańskiego Specjala a z importu...to jamerykańską Corone :D

pozdro...[piwo]

Napisano

heheh dzieki MareG za obrone honoru tyskiego piwa :D

Ps.w grecji pilem takie piwo \"mythos\" albo jakos tak...ciekawe czy ktos zna...??

Napisano

jak wszyscy to i ja ale nie sam - z dzieŠmi (od lewej :Kasia,Julia i Wojtek).Pozdrawiam.

ja%20i%20dzieci.jpg

Napisano

Ha witam wszystkich.

To teraz ja się pochwalę swoją fotką, sorki ale mam tylko takie, nie znalazłem żadnych zdjęć bez make up\'u :D

Na zdjęciu ja z moją dziewczyną.

kveldulv.jpg

Napisano

Witam

Twoja dziewczyna przypomina mi Daniego z Cradle Of Filth, ma taki diabelski usmiech :)

[piwo]