Phantom Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Originally posted by Karawan wygladasz na 14 -15 lat :P bo tyle wtedy miałem zobacz na daty na górze :P Teraz wyglądam innaczej ale nie mam aktualnego zdjęcia :(...ale jak będzie jakaś prawa impreza w waxy...to postaram się coś dorzucić :) pozdro... a ja swoją drogą ciekaw jestem jak wygląda saygon :P
Pablo Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 hehe a ta trezcia fotke na sordku mala po co wrzucales?:D:D malo podobienstwo :D:D pozdr P.S> WLASNIE SAYGON !! :]
Tomek Kosiorek Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 :Dno saygon-przyszla kryska na matyska:D
saygon Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 zorganizujcie jakiś zlot a sie pojwaię, obojetnie gdzie, byle w polsce. wymagam tylko jakiejś mozliwoesic gdzie bede mogl sie przekimac,(najlepiej mozeliwosc wynajęciaq pokoju w akademiku) chyba ze zlot bedzie w wawie. wtedy sie pokazę. a i organuizujcie to po 5 lipca i nie w okresie 1-10 sierpnia bo twedy jestem w kazimierzu na Lecie Filmów - zapraszam.
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 no z ta organizacja jest na razie krucho...bo cos wszyscy zamulaja...jesli nic nie zrobia to w ostatecznosci za tydzien moge popytac u siebie i zrobic zlot w Bydgoszczy co Wy na to?? pozdr
MrRychu Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 No to ja też nie będę gorszy:D Wakacje się zbliżyły trzeba się uaktywnić w końcu na forum:cool: Trochę informacji: 20 lat, student AM w Gdyni, wielki smakosz piwa[piwo] Pozdrawiam:)
KLICEK Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Originally posted by Nezz fajny shader na wozie muehehehehhe :))))))) Dobra to pokaze siebie :P Ten wyzszy to ja :> heheheehhee ten koles to moj tp na turnieju :>
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 a teraz mamy zgadywac ktory to Ty?:P:D pozdr P.S. fajny bump na scianach :D:D:D:D[lol]
Phantom Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Pablo racja i textura roślinności niczego sobie...ale za duży blur w oknie...:D pozdro...[piwo]
Gotham Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Jest napisane że ten wyższy to on :) A tak BTW. To chyba tree generator a nie tekstura.
Phantom Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 gotham przeciesh wiesz że ja się na 3D nie znam...ale moje oko uważa że to zdjęcie to jest retush nie orginall...bo między podłogą a 1 piętrem (balkonem chyba) powinno być 2,5 metra...a tak na oko to Klicek ma na tym zdjęciu z 1,25m :P a chyba tak być nie powinno :P pozdro...
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 hahaha i widzicie do czego to zmierza ta nasza grafika ?:D:DD: juz zamiast mowic ze to ladnie wyglada fotka itd to mowimy...wow ale tutaj vertexow :DD labo jaki fajny shader...co za plugin?:D:D:Dhaha[lol] pozdr
KLICEK Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Czesc :)) Napisalem ze ten wyzszy to ja :P czyli ten bez czarnych wlosow :> Co do otoczenia tak macie racje nie postaralem sie :| wrzuce to jeszcez raz do wipa i podoradzacie co mam zmienic. Troszke tez skopalem proporcje ... rotfl] Tak wogule to nie powinno byc 2,5 metra :) ale to nie pierwsze pientro tylko piwnica :) wyzej jest parter :o A tak dla uwzglednienia to mam 187cm zwrostu i 82 kg wagi :>
sikham Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Pablo sie nie ukrywa wystarczy wejśc na jego stronę :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] sorki ;)
Gość Karawan Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 o kurcze dopiero zauwazylem ze moja propozycja nowych statusow zostala zaakceptowana - [uścisk] Adek, masz u mnie [piwo]
Gość Karawan Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Pablo - zrobilem deleting postow gdzie chcialem swoje zdjecie dac - bylo na twoim serwie ale juz nie ma :(.... masz je jeszcze? bo ja juz go nie mam chyba
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 ludzie jestem MANIAKIEM aaaaaaaaa !!! :D:D:D: hehe... phantom tak jak mowi Sikham moja fotka jest na mojej stronce:P karawan- niestety to konto gdzie byla Twoja fotka usuneli mi go :( pozdr
Gość Karawan Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 hehe kurde to moze poszukam go na cd-rach aaa MANIAK !!!!!
Acid_19 Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Ja juz sie kiedys ujawnilem, ale dla poszerzenia rzeszy moich fanow i fanek (hehe) zamieszczam jeszcze raz :)... Tak wyglada ACID.. obecnie mam 20 latek (rocznik \'83) i zdaje na politechnike WROCŁAW na informatyke ew elektronike..
Phantom Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 hah...widziałem tego pana bez brody...[jupi] !!!! I jeszcze gdzieś mam to zdjęcie na dysku :P:P:P pozdro...
rebuzz Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 heh to ja jak bylem mniejszy......sorki ale troszke sie dlugo otwiera.... ... POZDRO :]:]
KLICEK Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 witam!! Saygonq a jak ja bym cie tak ladnie poprosil to bys zamiescil sowje zdjecie ? :) po starej znajomosci ? :) no pokaz jak wygladasz ... [yes]
Phantom Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Dołączam się do słów przedmówcy...saygon to twoja chwila prawdy :) pozdro...
saygon Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 klicek - ty lepeij te browary szykuj bo ja sie po nie wybieram w te wakacje:-D. a mowilem bede w wawie od 1 lipca do okolo 4 1 lipca mozecie mnie spotkać po egzamonach nia polibude waraszawską, a potem chyba 4 pod UW( ja tam nie zdję, ale czekam na kogoś kto zdaje). jakby co tomacie moje gg, spokojnie mozemy sie zgadać w wawie, juz z kilokoma ludzi jestem zgadany, otwartyu na propozycje.
KLICEK Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 witam!!! ehehe czekam na ciebie :) borwary sie znajda :> Eh pokaz zdjecie ;) Co do wawy to tez bede ale pozniej :| koncem lipca jakde do swojego qmpla :) pokazesz ? plz plz plz [co?]
rebuzz Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 heh a moze Karawan by sie nam ukazal....bo cos jestem ciekawy jak wygladasz....??? POZDRO :]:]
Gość Karawan Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 macie :) tylko sie nie przestrasznie bo głupo wygladam :))))) [urwanie glowy]
Gość Karawan Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 hehe to skan tego z dowodu osobistego
Anonymous Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 jak juz pisalem na czacie wole tyskie...:]:] POZDRO :]:]
rebuzz Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 heh zapomnialem sie zalogowac....jak pislaem o gory wole tyskie:):) POZDRO :]:]
mORPH Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki..... Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D
rebuzz Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 :|:|:|:|:|:|:| ... dla mORPHA....... BTW. Pozatym \"rebuzz\" a nie \"rebuzzz\".......
Acid_19 Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 Juz jedno foto dalem, ale to podoba mi sie bardziej :D AGENT ACID
rebuzz Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 no nie....:) chyle glowe....czolo....wszystko!! Nie Wiedzielem ze mamy na forum Agenta......:P:P:P:P:P:P POZDRO :]:]
Acid_19 Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 nie patrzcie na ten blur smieszny :D. ale obrobka zajela mi raptem 4 minuty wiec czego sie spodziewac :D...
Phantom Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 hahahaha...dobre [piwo] grunt to wyobraźnia :D pozdro...
MareG Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Originally posted by mORPH rebuzzz Tyskie smakuje jak siuśki..... Ja wole piwo z importu :D Najlepiej Heniekena bo jest w dużych butelkach sprzedawany :D Heineken jest rozlewany u nas, niestety. Ale trzyma klase na szczescie! Piwa z importu to np. niemieskie DAB i inne oraz moje ulubione amerykanskie lajty, czyli Miller i Bud(weiser). Tyskie jest spox! To takie najzwyklejsze piwo dla kazdego, jak juz mam dosc poszukiwania wyrafinowanych smakow i po prostu mam smak napic sie piwa, to najlepsze jest wlasnie tyskie:) tyle na temat piwa. pozdr
Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 widze że przeshliśmy z wyglądu do piwa...no tak po paru piwach wszyscy wydają się piekni...a szczególnie dziewczyny :D a moje ustrojstwo organiczne przujmuje za najlepsze [piwo]...Pomorzańskiego Specjala a z importu...to jamerykańską Corone :D pozdro...[piwo]
rebuzz Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 heheh dzieki MareG za obrone honoru tyskiego piwa :D Ps.w grecji pilem takie piwo \"mythos\" albo jakos tak...ciekawe czy ktos zna...?? POZDRO :]:]
STANEK Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 jak wszyscy to i ja ale nie sam - z dzieŠmi (od lewej :Kasia,Julia i Wojtek).Pozdrawiam.
Kveldulv Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Ha witam wszystkich. To teraz ja się pochwalę swoją fotką, sorki ale mam tylko takie, nie znalazłem żadnych zdjęć bez make up\'u :D Na zdjęciu ja z moją dziewczyną.
MiP Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Witam Twoja dziewczyna przypomina mi Daniego z Cradle Of Filth, ma taki diabelski usmiech :) [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi