Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...hmm furka będzie na pierwszy planie tylko ogólnie dawałem renderki trochę z oddalona kamera....chwili obecnej transporter przechodzi na tylny plan...chcę zrobić animacje jak wyżej pisałem i robię powoli do niej lokacje...jak czas pozwoli...o to kolejny mały update

20.jpg

21.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eh rzuca mi sie tru po oczach strasznie swiatlo a to przez jego parametry za malo sie rozprasz wpadajac przez zaluzje gdyby byla mgla czy kurz to rozumiem ale reszta scenki na to nie wskazuje bo jest bardzo ostra

Napisano

Światło poprawie...i dam renderka przy następnej okazji, Koncept na animacje będzie taki jakaś niedaleka przyszłość jeszcze nie jestem pewien czy ziemia czy jakaś planeta dopiero kolonizowana....walka między korporacjami...tak pokrótce zarys historii :)

A to kolejny pojazd...transporter do transportowca:)...jeszcze nieskończony

22.jpg

23.jpg

Napisano

...Dawno mnie tu nie było, ale mój projekt nie umarło po prostu trochę mniej czasu mam...ale dalej go tworze o to kolejne dwa renderki kolejnej sceny

24.jpg

25.jpg

---Pozdrawiam wszystkich:)

Napisano

Ciekawy wip'ek :) Dobe modele, całiiem dobre teksturki...tylko czekac na avi'ka :D

Moze zdadzisz nam przebieg filmu ? Jaka historie będzie przedstawiał ?

Pozdr

Napisano

..No cóż co do story raczej nie będzie to jakieś skomplikowane cos raczej podchodzące pod kino tak zwane z Hongkongu czyli jakaś akcja, strzelani, wybuch itp... już mam w prewizualizacji około 2 min filmu...nie wiem ile będzie tego ale idzie powoli do przodu może nie długo wciągnę do pomocy kolegów pójdzie wtedy trochę szybciej....

Napisano

...doszedłem do wniosku ze te textury co są zostaną...w tym projekcie bardziej chciałbym opanować zabawę kamerą, animowanie obiektów itp.

26.jpg

27.jpg

28.jpg

napewno dojdzie niebo jakies w tle....