saladynsan Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 ...hmm furka będzie na pierwszy planie tylko ogólnie dawałem renderki trochę z oddalona kamera....chwili obecnej transporter przechodzi na tylny plan...chcę zrobić animacje jak wyżej pisałem i robię powoli do niej lokacje...jak czas pozwoli...o to kolejny mały update
marc_in Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 eh rzuca mi sie tru po oczach strasznie swiatlo a to przez jego parametry za malo sie rozprasz wpadajac przez zaluzje gdyby byla mgla czy kurz to rozumiem ale reszta scenki na to nie wskazuje bo jest bardzo ostra
Im@ginner Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 saladynsan to co ty w końcu robisz??? transporter czy jakieś sale konferencyjne? mówisz że animka, to przedstaw nam jakiś koncept alboco... ;) pozdr, Imaginner
saladynsan Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Światło poprawie...i dam renderka przy następnej okazji, Koncept na animacje będzie taki jakaś niedaleka przyszłość jeszcze nie jestem pewien czy ziemia czy jakaś planeta dopiero kolonizowana....walka między korporacjami...tak pokrótce zarys historii :) A to kolejny pojazd...transporter do transportowca:)...jeszcze nieskończony
Salvator Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 ładne, nawet bardzo ładne, ile modeli masz jeszcze zamiar zrobić do tej animki?
saladynsan Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 ...4 modele...3 do 4 planów....następny będzie chyba model broń...
ftorek Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 no no no - rozpedzasz sie i to mocno pozytywnie :)
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Ładnie, fajnie, pozytywnie. Daj jeszcze jakis update, ktory to chowasz w rekawie ;).
saladynsan Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 ...Dawno mnie tu nie było, ale mój projekt nie umarło po prostu trochę mniej czasu mam...ale dalej go tworze o to kolejne dwa renderki kolejnej sceny ---Pozdrawiam wszystkich:)
Falcrum Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Ciekawy wip'ek :) Dobe modele, całiiem dobre teksturki...tylko czekac na avi'ka :D Moze zdadzisz nam przebieg filmu ? Jaka historie będzie przedstawiał ? Pozdr
saladynsan Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 ..No cóż co do story raczej nie będzie to jakieś skomplikowane cos raczej podchodzące pod kino tak zwane z Hongkongu czyli jakaś akcja, strzelani, wybuch itp... już mam w prewizualizacji około 2 min filmu...nie wiem ile będzie tego ale idzie powoli do przodu może nie długo wciągnę do pomocy kolegów pójdzie wtedy trochę szybciej....
saladynsan Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 ...doszedłem do wniosku ze te textury co są zostaną...w tym projekcie bardziej chciałbym opanować zabawę kamerą, animowanie obiektów itp. napewno dojdzie niebo jakies w tle....
Rekomendowane odpowiedzi