tomzar Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 (edytowane) Tygodniowy Speedpainting #149 - Trans Trans czyli od rutyny po ezoterykę. Wydaję mi się że temat wystarczająco obszerny. powodzenia :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ps: coś popsułem, więc założyłem temat od początku mam nadzieje, że będzie wszystko git ZAKOŃCZENIE SESJI: 30.08.2012 23:59 SONDA: 31-02.09.2012 Edytowane 25 Sierpień 2012 przez tomzar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 To ja zacznę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 świetne 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość porrr13 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Coś tam sie starałem, ale wyszedł oczo....błysk :P żeby nie powiedzieć brzydko:P 1.20h ? BTW. Temat strasznie ciężki z powodu swojej obszerności, nie wiadomo za co się zabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 BTW. Temat strasznie ciężki z powodu swojej obszerności, nie wiadomo za co się zabrać... Eeee, marudzisz. To jakim cudem Ci się udało cos wymyśleć? Inspirowane Narrenturmem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 rozkręcasz po 2 tygodniach odwyku od kompa ;) ten pierwszy wydaje mi się lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badfood Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 50 min. w ArtRage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BPartoo Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DruidIII Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 rozkręcasz po 2 tygodniach odwyku od kompa ;) ten pierwszy wydaje mi się lepszy Prawda. Pierwszy jest mega. EC chyba faktycznie jest w transie. Co ostatnio nie wrzuci to świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 Dzieki za mile slowa! W takim razie poprosze do sondy obrazek nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 Pierwszy obrazek ma to wszystko czego brak zarzucano ci od dawna, zupelnie jakbys nie ty malowal drugi juz ze tak powiem sandardowo twoj, prosze o wiecej takich jak ten pierwszy obrazkow w twoim wykonaniu man! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DruidIII Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 Będzie sonda? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 one winner ! EC zakładaj nowy temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 Tomzar musi zrobic sonde a nie ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 EC zajebistość udało się Tobie popełnić !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Sonda już jest, choć nie wiem po co, i tak wiadomo kto wygra ;p EthicallyChallenged powinieneś już się zastanawiać nad tematem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi