kozioo Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 ot ciekawostka z szerokiego świata: http://www.swiatobrazu.pl/index.php?p=article&a=new_article&id=27405
Loki Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 Mocna rzecz, do tej pory byłem pewien że wszystkie obrazki w ich katalogach to zdjęcia były. Na naszym podwórku też to już powoli w tym kierunku zmierza - i dobrze dla nas :)
fps Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 najbardziej podoba mi się zdanie: IKEA planuje również dokształcić swoich fotografów z tego zakresu, by lepiej radzili sobie ze stworzeniem danej sceny bez pomocy aparatu. :D
olaf Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 myślałem ze już dawno tak robią, a tu dopiero 25% w niedalekiej przyszłości. Musza tam pracowac bardzo starzy ludzie.
Mozo Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 Może się pojawią w końcu modele mebli z IKEA.
żółty Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 szybcy są ... Na naszym rynku producenci też powoli wpadają na takie pomysły, póki co standardem jest robienie fotek i dorabianie do nich sufitów i ścianek w 3d - efekt mega miałki. Z czasem pewnie też pójdą w "czyste" wizki - i taniej i szybciej fps - ostatnio miałem zapytanie od fotografa z usa czy bym go nie mógł podszkolić z modo bo chce zacząć mieszać foto z wiz ;] Po 4 mailach niezła komedia z tego wyszła gość wpadł w panikę że to tyle klikania
Rekomendowane odpowiedzi