Napisano 6 Sierpień 200420 l Mam zrobic stronke dla producenya okien ma to byc strona glowna i kilka odnosnikow z prezentacja wyrobow i cenami, wszystko html + jakies grafiki w photoshopie Ile wzielibyscie za cos takiego? Ile policzyc za godzine pracy?
Napisano 6 Sierpień 200420 l ja tam bym minimum 600 zl wzial, zalezy ile ma byc jeszcze podstron :) godzina pracy heh...
Napisano 6 Sierpień 200420 l Minimum 600 zł? główna + kilka podstron, sam html i obrazki? Za 3 stówy to bym i jeszcze jakiś mały formularz i skrypcik php do wysyłania poczty dorzucił...
Napisano 6 Sierpień 200420 l a tak z ciekawosci. mozecie podac jakies linki do swoich webdesignerskich osiagniec robionych w godzine za 3 setki?
Napisano 6 Sierpień 200420 l tez robie stronke ale nie dla producenta okien tylko dla dilera :P i z tego co sie orientuje to firmy biora niemalo za takie cos. ceny wachaja sie od 400zl do ponad 1000. osobiscie kasowal bym 300 - 400 zl zeby nieodstraszyc :P niestety moj pracodawca to moj tata i niemam akich mozliwosci :P
Napisano 6 Sierpień 200420 l oi ale dla mnie jest jasna i czytelna cena za strone maszynopisu lub np tlumaczenia. co rozumiecie przez `strone` za te kilka stuf? tez chce tyle zarabiac :]
Napisano 6 Sierpień 200420 l to musisz isc na wylotowa przy odrobinie szczescia zarobisz 3 stufy rowniez chcialbym zobaczyc osiagniecia w ciagu 1 h za 3 stufy ps. pisze sie wziąć
Napisano 6 Sierpień 200420 l strony dla dilerow? co na to policja? No i nie zadne 300, 400, 600 zeta tylko 10% wartosci samochodu prezesa.
Napisano 6 Sierpień 200420 l w mojej firmie bierze sie za podstawowa wizytowke skladajaca sie z jednej strony glownej 400 zl bez podstron 600 z 4 podstronami i kazda nastepna 50 zl to jest sam html+ prosta grafika. a html+mcs+java to koszt okolo 1200 zl a html+mcs+java+ baza danych+FLASH to kosz kolo 2 tysiecy pozdrawiam
Napisano 6 Sierpień 200420 l to musisz isc na wylotowa przy odrobinie szczescia zarobisz 3 stufy rowniez chcialbym zobaczyc osiagniecia w ciagu 1 h za 3 stufy ps. pisze sie wziąć w ciagu 1 godziny od zera stronke chyba w wordzie zrobic mozna tylko ....
Napisano 6 Sierpień 200420 l Pawel, niestety to nie ja jestem autorem tego tekstu, ale mozna jak najbardziej:)
Napisano 6 Sierpień 200420 l wujek ale ja mowie o takiej stronie w 1 h ze jak na nia wejde to nie zwymiotuje
Napisano 6 Sierpień 200420 l oczywiscie dla wykonawcow takich `sajtow` terminologia uzywana w ponizszym dokumencie to czarna magia :] http://cneb.pl/download/4h_to_za_malo.zip edit: tak link dziala
Napisano 6 Sierpień 200420 l szeryfie nie dziala ten plik albo ja cos mam skopane :) jak bys mogl to zobacz czy Tobie dziala i daj cynk :)
Napisano 6 Sierpień 200420 l mi dziala:) i to nawet szybko sciaga sprobuj jeszcze raz moze tam sa jakies ograniczenia albo cos. tak jak u mnie zabic sie mozna 1 osoba i druga juz nie sciagnie:(
Napisano 6 Sierpień 200420 l eheh chodzilo mi raczej o sam plik podczas otwierania w akrobacie niechce sie otowrzyc bo sciagnac to sciagnelo w 1 sec :)
Napisano 7 Sierpień 200420 l nie bede polemizowal ale wydawalo mi sie ze sciagac pliki umiem :) no ale co tam szkodzi jeszcze raz spobowac :)
Napisano 8 Sierpień 200420 l Autor wielkie dzienki za wszystkie wypowiedzi!!!!!!!! bardzo pomogliscie
Napisano 25 Sierpień 200420 l http://www.jparkiet.republika.pl, 2 stówy, stronka ewoluowała przez tydzień zgodnie z zaleceniami zleceniodawczyni (heh, a możnaby zrobić niektóre rzeczy fajniej ;)
Napisano 28 Sierpień 200420 l Pewnie, ze oryginalna - czego się spodziewaliście za 200zł?? :P Musiałem te cholerstwa skanować, ściągać, wymyślać teksty.. dajcie spokój... A kasa (astronomiczna suma w końcu) poszła i tak na kurs prawka, którego pewnie nie zdam :D Wracając do estetyki (sory za OT) - jest lekko, przejrzyście i najważniejsze, ze klientka była zadowolona :P
Napisano 29 Sierpień 200420 l Aj ... no M@ti zaskoczyles mnie ... przegiales z ta strona. Juz na dzien dobry sa bledy, dodaj tam chociaz mete i ustaw kodowanie bo poki ktos sobie nie przestawi recznie kodowania i to jeszcze na WINDOWS-1250?????!!? to bedzie mial krzaczki :|
Napisano 29 Sierpień 200420 l nom Adek ma racje - kodowanie obowiazkowo do poprawki :D pozdr giorgione
Napisano 29 Sierpień 200420 l Uuups... zapomniałem :) Hehehe.. no to niefart.. nie zwróciłem na to uwagi, bo u mnie było ok... nie mam już jak pozmieniać - oddałem i kontakt się urwał..
Napisano 30 Sierpień 200420 l Cug (i inni) zerknij tutaj : http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=71917#first_unread_post Moze to tez Ci cos pomoze.