Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam zrobic stronke dla producenya okien

ma to byc strona glowna i kilka odnosnikow z prezentacja wyrobow i

cenami, wszystko html + jakies grafiki w photoshopie

Ile wzielibyscie za cos takiego?

Ile policzyc za godzine pracy?

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja tam bym minimum 600 zl wzial, zalezy ile ma byc jeszcze podstron :) godzina pracy heh...

Napisano

Minimum 600 zł? główna + kilka podstron, sam html i obrazki? Za 3 stówy to bym i jeszcze jakiś mały formularz i skrypcik php do wysyłania poczty dorzucił...

Napisano

a tak z ciekawosci. mozecie podac jakies linki do swoich webdesignerskich osiagniec robionych w godzine za 3 setki?

Napisano

tez robie stronke ale nie dla producenta okien tylko dla dilera :P i z tego co sie orientuje to firmy biora niemalo za takie cos. ceny wachaja sie od 400zl do ponad 1000. osobiscie kasowal bym 300 - 400 zl zeby nieodstraszyc :P niestety moj pracodawca to moj tata i niemam akich mozliwosci :P

Napisano

oi ale dla mnie jest jasna i czytelna cena za strone maszynopisu lub np tlumaczenia.

co rozumiecie przez `strone` za te kilka stuf? tez chce tyle zarabiac :]

Napisano

w mojej firmie bierze sie za podstawowa wizytowke skladajaca sie z jednej strony glownej 400 zl bez podstron 600 z 4 podstronami i kazda nastepna 50 zl

to jest sam html+ prosta grafika. a html+mcs+java to koszt okolo 1200 zl a html+mcs+java+ baza danych+FLASH to kosz kolo 2 tysiecy pozdrawiam

Napisano
to musisz isc na wylotowa przy odrobinie szczescia zarobisz 3 stufy

rowniez chcialbym zobaczyc osiagniecia w ciagu 1 h za 3 stufy

ps. pisze sie wziąć

w ciagu 1 godziny od zera stronke chyba w wordzie zrobic mozna tylko ....

Napisano

mi dziala:) i to nawet szybko sciaga sprobuj jeszcze raz moze tam sa jakies ograniczenia albo cos. tak jak u mnie zabic sie mozna 1 osoba i druga juz nie sciagnie:(

Napisano
  • Autor

wielkie dzienki za wszystkie wypowiedzi!!!!!!!!

bardzo pomogliscie

Napisano
http://www.jparkiet.republika.pl, 2 stówy, stronka ewoluowała przez tydzień zgodnie z zaleceniami zleceniodawczyni (heh, a możnaby zrobić niektóre rzeczy fajniej ;)
Napisano

Pewnie, ze oryginalna - czego się spodziewaliście za 200zł?? :P Musiałem te cholerstwa skanować, ściągać, wymyślać teksty.. dajcie spokój... A kasa (astronomiczna suma w końcu) poszła i tak na kurs prawka, którego pewnie nie zdam :D

Wracając do estetyki (sory za OT) - jest lekko, przejrzyście i najważniejsze, ze klientka była zadowolona :P

Napisano

Aj ... no M@ti zaskoczyles mnie ... przegiales z ta strona.

Juz na dzien dobry sa bledy, dodaj tam chociaz mete i ustaw kodowanie bo poki ktos sobie nie przestawi recznie kodowania i to jeszcze na WINDOWS-1250?????!!? to bedzie mial krzaczki :|

Napisano

Uuups... zapomniałem :) Hehehe.. no to niefart.. nie zwróciłem na to uwagi, bo u mnie było ok... nie mam już jak pozmieniać - oddałem i kontakt się urwał..