Krzyk Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Wiem, wiem... ostatnio dużo owoców się pojawiło, zwłaszcza po pracach wypuszczonych przez Dabarti. Nie bijcie za to ! :) Przez natłok architektonicznych wizualizacji potrzebowałem jakiegoś świeżego powiewu... czegoś, co pozwoli mi trochę rozwinąć skrzydła w inną stronę. Dlatego wieczór spędziłem na robieniu... cytryny. Poniżej efekt. Komentarze oczywiście mile widziane, także zapraszam. Kilka zbliżeń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kszyhoo Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 smacznie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Dajesz rade stary. Pierwsze zbliżenie super!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 tło i kadry mozna by troche poprawić, bo model i render super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Żółłte/zielone przepalenia na dole cytryn nie zbyt dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 ...za mało plastikowe (wygląda jak normalna cytryna z Biedronki).... trzeba było pociągnąć je chociaż jakimś lakierem samochodowym... żeby wpaść na fronta....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Dobra robota Krzysiek! Mam tylko wątpliwości odnośnie faktury samej cytryny. Zerknij sam http://imgs.mi9.com/uploads/other/2643/lemon-close-up_422_35813.jpg . Pamiętaj, że w razie wątpliwości doradzę jakiego lakieru użyć. Wiesz gdzie mnie znaleźć :))) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 ogolnie na plus, bardzo fajnie wyglada, jedynie przepalone cytryny w ujeciach wysypu nie wygladaja dobrze, no i zblizenie na fakture kuleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 (edytowane) czepiasz się plasti :P..ale fakt ciut zjarane. Ogólnie fest...muszę też coś sobie poościć ...może kapustę albo selerek Edytowane 7 Wrzesień 2012 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Dzięki wszystkim za komentarze. Co do przepaleń to sam nie pamiętam czy wyszły one w w procesie renderingu czy w samej post-produkcji. Ale fakt jest... że wcale te przepalenia mi nie przeszkadzały. :) (nie mówię tego z przytupem, ale rzeczywiście mi nie przeszkadzały :D) O lakier już żem się dopytał i otrzymałem jeden całkiem dobry. Pójdę się nim spryskać i zobaczymy, czy następna praca wyjdzie lepsza - może na front? ;) (czy to nie tak działa... ?) Cieszę się, że się ogólnie podoba. Szarpnąłem się tak właściwie nagle na tę cytrynę pewnego wieczoru i sam nie wiedziałem co z tego wyjdzie. A jako, że nie chciałem zapełniać internetu kolejnymi spadającymi owocami (gdzie Tomek miało swój kolosalny udział w postaci natchnienia), to ... przeciąłem tego owoca no. Dla odróżnienia. Trochę. @last post: Chcę zobaczyć tego selera - no kidding. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dodałbym jeszcze tylko od siebie, że powstaje właśnie "making of" powyższej pracy (ujęcia całej i rozciętej cytryny) A nuż ktoś znajdzie tam coś pożytecznego dla siebie :) Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi