Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, wiem... ostatnio dużo owoców się pojawiło, zwłaszcza po pracach wypuszczonych przez Dabarti. Nie bijcie za to ! :)

Przez natłok architektonicznych wizualizacji potrzebowałem jakiegoś świeżego powiewu... czegoś, co pozwoli mi trochę rozwinąć skrzydła w inną stronę.

Dlatego wieczór spędziłem na robieniu... cytryny.

Poniżej efekt. Komentarze oczywiście mile widziane, także zapraszam.

Lemon_slash.jpg

Lemons_fall_big.jpg

Lemons_fall_2_big.jpg

Kilka zbliżeń:

a>

a>g

Zoom3.jpg

Zoom4.jpg

Zoom_4b.jpg

Zoom_5.jpg

Zoom_6.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...za mało plastikowe (wygląda jak normalna cytryna z Biedronki).... trzeba było pociągnąć je chociaż jakimś lakierem samochodowym... żeby wpaść na fronta....:)))

Napisano (edytowane)

czepiasz się plasti :P..ale fakt ciut zjarane. Ogólnie fest...muszę też coś sobie poościć ...może kapustę albo selerek

Edytowane przez CzAk1
Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze.

Co do przepaleń to sam nie pamiętam czy wyszły one w w procesie renderingu czy w samej post-produkcji.

Ale fakt jest... że wcale te przepalenia mi nie przeszkadzały. :) (nie mówię tego z przytupem, ale rzeczywiście mi nie przeszkadzały :D)

O lakier już żem się dopytał i otrzymałem jeden całkiem dobry. Pójdę się nim spryskać i zobaczymy, czy następna praca wyjdzie lepsza - może na front? ;) (czy to nie tak działa... ?)

Cieszę się, że się ogólnie podoba. Szarpnąłem się tak właściwie nagle na tę cytrynę pewnego wieczoru i sam nie wiedziałem co z tego wyjdzie. A jako, że nie chciałem zapełniać internetu kolejnymi spadającymi owocami (gdzie Tomek miało swój kolosalny udział w postaci natchnienia), to ... przeciąłem tego owoca no. Dla odróżnienia. Trochę.

@last post:

Chcę zobaczyć tego selera - no kidding. :)

Napisano

Dodałbym jeszcze tylko od siebie, że powstaje właśnie "making of" powyższej pracy (ujęcia całej i rozciętej cytryny)

A nuż ktoś znajdzie tam coś pożytecznego dla siebie :)

Cheers!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności