mallow Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisano 8 Wrzesień 2012 Zacząłem sobie modelować taki oto wzmacniacz gitarowy: http://www.marshallamps.com/product.asp?productId=33 Na razie nie ma tego wiele, ale jeśli macie już jakieś uwagi, to chętnie posłucham. Soft: Blender 2.63
FUNKYszou Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisano 8 Wrzesień 2012 Witam. Jeżeli lecimy detal w detal, to wejścia nie są do końca odzwierciedlone prawidłowo(coś w stylu podkładki, chociaż tego w ten sposób nie wolno nazwać):
mallow Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Napisano 8 Wrzesień 2012 Hej. Dzięki za komentarz. To akurat mam. Na ujęciu całości słabo to widać po prostu. Załączam zooma: Za to widzę, że potencjometry zrobiłem trochę zbyt obłe :-/ Do poprawy. No i w panelu muszę wyciąć dziury na wejścia i przyciski.
Poozon Napisano 9 Wrzesień 2012 Napisano 9 Wrzesień 2012 Poza tym górna część obudowy ponad panelem w oryginale wygląda inaczej ;)
mallow Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Napisano 9 Wrzesień 2012 Tak, jest takie wcięcie i trochę ostrzejsze ścięcie. Będzie jak trzeba ;-)
Rekomendowane odpowiedzi