adek Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 Deweloperzy renderera LuxRender poinformowali o wypuszczeniu oficjalnej stabilnej wersji 1.0 tego renderera. LuxRender jest rendererem open source'owym, którego eksportery dostępne są prawie dla wszystkich popularnych programów do tworzenia grafiki 3D. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2564
Kroopson Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 I po co komu maxwell? :) Nie no generalnie szacun, jakby był minimalnie szybszy to byłoby lepiej ale i tak jak na GPL to jest super.
kpulka Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 do wizek architektonicznych przydałyby się też render elements :/
deshu Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 No i jak na wskok na 1.0 to raczej update nie porywa:) Tak czy owak to niesamowite że taki soft jest za free.
Mortom Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 Szkoda, że dalej brak wsparcia dla MODO :|
żółty Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 jest exporter dla modo ukończony w 40% ale coś mi się kojarzy że nieźle działał, choć mogę się mylić - sprawdzałem ostatnio dużo rendererów pod modo ;]
norden Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 Zacne to bardzo waszmoscie... Wypadaloby kiedys przetestowac jak bedzie czas chlip...chlip... jak bedzie czas...
Rekomendowane odpowiedzi