Napisano 8 Sierpień 200420 l Postanowiłem ,po obserwacji prac umieszczanych na forum pokazać kilka z moich starszych rysunków zrobionych ołówkiem i długopisem.To rysunki z czasów kiedy nie miałem pojęcia że komputer może służyć do czegoś jeszce oprócz grania.
Napisano 11 Sierpień 200420 l zasłona,zegar.palący-fajne.W tym stylu speedy by były niezłe. Pozdrawiam.
Napisano 16 Sierpień 200420 l Autor tak sobie myśle że wygodniej będzie nie zamieszczać linków do sterty prac,a umiescić kilka tych dla mnie naj i czekać na opinię.dzięki za te jak na razie przychylne
Napisano 16 Sierpień 200420 l Autor i ostatni troche ,tak jak i dee dee bridgewater curvami potraktowany
Napisano 16 Sierpień 200420 l A wiesz ze fajne te twoje rysuny? schizyczne ale fajne, cos w nich jest, beda z ciebie ludzie, mi sie ten czlowiek zaslonka podoba.
Napisano 17 Sierpień 200420 l Autor cieszy mnie twoja opinia.jeszcze wrzucę jego żone,słabsza ale niech ma chłopak towarzystwo:)
Napisano 17 Sierpień 200420 l Zona też fajna i ma calkiem mile dla oka ksztalty. Tyle ze w tej pracce nie ma tego klimatu co w "panu zaslonie" . Tamto kojarzy mi sie z jakims silent hillem a to takie nijakie.
Napisano 17 Sierpień 200420 l Powiem jedno. Masz niezle zhizy ale rysunki naprawde fajne. Ten pierwszy z piosenkarzem przypomina mi styl rysowania jednego odcinka z serii animatrix, bodajze #5.
Napisano 20 Sierpień 200420 l Autor Nie zgadzam się ,nie mam schizów! No dobra może mam;)kilka Ale schizy to niekonkretny opis tych stanów bo w tych rysunkach jest sens a w shizach chyba go brak. n.p. rysunek pod tytułem ZEGAR(6 z kolei)przedstawia wpływ na nasze życie faktu że czas ucieka(płynie)czasem to że czas ucieka po prostu boli a my jesteśmy na to przemijanie skazani. Pocieszeniem może być jednak to ,że mamy wpływ na to co się teraz dzieje,w ten sposób budujemy także naszą przeszłośc.I tak na okrągło,przeszłośc w dużym stopniu determinuje nasze zachowanie w chwili obecnej. mam nadzieje że ktos to skuma bo ja do końca to chyba sam siebie w tej kwestii nie kumam ;)
Napisano 20 Sierpień 200420 l Autor Pustynia.Cisza.Spokój.To gazetę od deski do deski można sobie przeczytać he he
Napisano 20 Sierpień 200420 l Super. Bardzo podoba mi sie koneser. Kojarzy mi sie z ksiazkami Rolanda Topora nie wiem dlaczego;] Gollum tez fajny. Wydaje mi sie ze fajniejszy od tego golluma z kina. Jest jakis taki innny:D. A 'rosyjski żolnierz na pustyni mrozu' jesli mozna to tak nazwac , tez niczego sobie. Uh fajne masz pracki Smart.
Napisano 21 Sierpień 200420 l Warsztatowo słabo, ale przynajmniej z pomysłem i pozytywne wrażenie sprawiają! Brawo :)
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor Oto ostatnia, a zarazem najstarsza moja sfotografowana praca zrobiona olówkiem. (nie mam dostępu do skanera)
Napisano 25 Sierpień 200420 l gosciu z filmu siedem zerwal sie szpitala i bumeluje w tylnych uliczkach dziwak jest spoko
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor kilka ,tym razem seskanowanych anie jak wczesniej sfotografowanych rysunków. Który z tych szkicy zasługuje na zrobienie z niego pracki kolorowej?
Napisano 1 Wrzesień 200420 l bardzo zróżnicowany poziom. od tragedii po bardzo eleganckie rysuneczki.
Napisano 15 Październik 200420 l Autor Kolejna porcja wypocin do waszej oceny:) Tutaj juz obrazki są zeskanowane(te wcześniejsze były fotografowane)
Napisano 15 Październik 200420 l straszny rozstrzał masz. niektóre bym z chęcią nad kompem powiesił, masz w nich świetny (czarny) humor, ktoś do Topora porównał-zgadzam się- a niektóre jak przez kogoś innego zupełnie rysowane, aż kichą jedzie. zdecyduj się i walcz:) pozdro
Napisano 15 Październik 200420 l Autor spoon-chodzi o to że niktóre z nich mają po kilka dobrych lat .wygrzebałem je z szuflady i zapycham serwer;)
Napisano 22 Grudzień 200420 l Autor pora na coś świeżego.koncept głównego bohatera gry rpg.ołówek + ps7
Napisano 5 Styczeń 200520 l Ten ziomek jest wporzo! Zrób go całego, to bedę miał co wrzucic na tapetkę :) Kojarzy mi sie troche z bossem z gry Throne of Darkness... Konkretnie ta zbroja z paszczą na brzuchu, tylko tamten gość miał tam chyba ogień, ale mniejsza... :D Powodzenia i nie poddawaj się bo fajne rysunki tutaj widzę. Pozdro, Maciek.
Napisano 5 Styczeń 200520 l fajnie fajnie tylko te zeby na zbroi musza niezle kuć tego goscia podczas schylania;]
Napisano 6 Styczeń 200520 l Autor lumaq-właśnie,nie wiem jak to rozwiązać(kły na brzuchu)myślałem żeby zrobić żeby ta zbroja była żywa albo te kły były na zawiasach mw4d-masz rację:/niezbyt smacznie to brzmi,juz sie poprawiam
Napisano 8 Styczeń 200520 l tak jak M@ti pomysly ostro pojechane a nad warsztatem trza popracowac moimi faworytami sa dee dee i zaslona, i oczywiscie wolwerine :) nara