smart Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Postanowiłem ,po obserwacji prac umieszczanych na forum pokazać kilka z moich starszych rysunków zrobionych ołówkiem i długopisem.To rysunki z czasów kiedy nie miałem pojęcia że komputer może służyć do czegoś jeszce oprócz grania.
geminus Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 zasłona,zegar.palący-fajne.W tym stylu speedy by były niezłe. Pozdrawiam.
smart Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Napisano 16 Sierpień 2004 tak sobie myśle że wygodniej będzie nie zamieszczać linków do sterty prac,a umiescić kilka tych dla mnie naj i czekać na opinię.dzięki za te jak na razie przychylne
smart Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Napisano 16 Sierpień 2004 i ostatni troche ,tak jak i dee dee bridgewater curvami potraktowany
biglebowsky Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 A wiesz ze fajne te twoje rysuny? schizyczne ale fajne, cos w nich jest, beda z ciebie ludzie, mi sie ten czlowiek zaslonka podoba.
smart Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Napisano 17 Sierpień 2004 cieszy mnie twoja opinia.jeszcze wrzucę jego żone,słabsza ale niech ma chłopak towarzystwo:)
smart Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Napisano 17 Sierpień 2004 tu użyłem jeszcze photoshopa do kolorowania
lumaq Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Zona też fajna i ma calkiem mile dla oka ksztalty. Tyle ze w tej pracce nie ma tego klimatu co w "panu zaslonie" . Tamto kojarzy mi sie z jakims silent hillem a to takie nijakie.
lumaq Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Powiem jedno. Masz niezle zhizy ale rysunki naprawde fajne. Ten pierwszy z piosenkarzem przypomina mi styl rysowania jednego odcinka z serii animatrix, bodajze #5.
smart Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 Nie zgadzam się ,nie mam schizów! No dobra może mam;)kilka Ale schizy to niekonkretny opis tych stanów bo w tych rysunkach jest sens a w shizach chyba go brak. n.p. rysunek pod tytułem ZEGAR(6 z kolei)przedstawia wpływ na nasze życie faktu że czas ucieka(płynie)czasem to że czas ucieka po prostu boli a my jesteśmy na to przemijanie skazani. Pocieszeniem może być jednak to ,że mamy wpływ na to co się teraz dzieje,w ten sposób budujemy także naszą przeszłośc.I tak na okrągło,przeszłośc w dużym stopniu determinuje nasze zachowanie w chwili obecnej. mam nadzieje że ktos to skuma bo ja do końca to chyba sam siebie w tej kwestii nie kumam ;)
smart Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 wrzucam jeszcze kilka proszę o ocenę moich rysuneczków
smart Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 pani zła na męża ale nic mu nie powie tylko krzywo się spojrzy
smart Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 Pustynia.Cisza.Spokój.To gazetę od deski do deski można sobie przeczytać he he
smart Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 proszę o komentarze,no jak na razie to nie za wiele tego:(
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Super. Bardzo podoba mi sie koneser. Kojarzy mi sie z ksiazkami Rolanda Topora nie wiem dlaczego;] Gollum tez fajny. Wydaje mi sie ze fajniejszy od tego golluma z kina. Jest jakis taki innny:D. A 'rosyjski żolnierz na pustyni mrozu' jesli mozna to tak nazwac , tez niczego sobie. Uh fajne masz pracki Smart.
Gość User190 Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Warsztatowo słabo, ale przynajmniej z pomysłem i pozytywne wrażenie sprawiają! Brawo :)
smart Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 Oto ostatnia, a zarazem najstarsza moja sfotografowana praca zrobiona olówkiem. (nie mam dostępu do skanera)
asfalton Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 gosciu z filmu siedem zerwal sie szpitala i bumeluje w tylnych uliczkach dziwak jest spoko
smart Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 kilka ,tym razem seskanowanych anie jak wczesniej sfotografowanych rysunków. Który z tych szkicy zasługuje na zrobienie z niego pracki kolorowej?
mCh Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 bardzo zróżnicowany poziom. od tragedii po bardzo eleganckie rysuneczki.
smart Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Kolejna porcja wypocin do waszej oceny:) Tutaj juz obrazki są zeskanowane(te wcześniejsze były fotografowane)
spoon Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 straszny rozstrzał masz. niektóre bym z chęcią nad kompem powiesił, masz w nich świetny (czarny) humor, ktoś do Topora porównał-zgadzam się- a niektóre jak przez kogoś innego zupełnie rysowane, aż kichą jedzie. zdecyduj się i walcz:) pozdro
smart Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 spoon-chodzi o to że niktóre z nich mają po kilka dobrych lat .wygrzebałem je z szuflady i zapycham serwer;)
spoon Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 kumam, kumam:) loozik:) tez może dyski przegrzebie:)
smart Napisano 16 Październik 2004 Autor Napisano 16 Październik 2004 a tak z ciekawości, to które kichą a które marcepanem jadą?
smart Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 pora na coś świeżego.koncept głównego bohatera gry rpg
smart Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 pora na coś świeżego.koncept głównego bohatera gry rpg.ołówek + ps7
Blaster Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Ten ziomek jest wporzo! Zrób go całego, to bedę miał co wrzucic na tapetkę :) Kojarzy mi sie troche z bossem z gry Throne of Darkness... Konkretnie ta zbroja z paszczą na brzuchu, tylko tamten gość miał tam chyba ogień, ale mniejsza... :D Powodzenia i nie poddawaj się bo fajne rysunki tutaj widzę. Pozdro, Maciek.
lumaq Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 fajnie fajnie tylko te zeby na zbroi musza niezle kuć tego goscia podczas schylania;]
Ufooox Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 ten z nosami na plecach.Lubi zapach kupy;) To było niesmaczne ;/.
smart Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 lumaq-właśnie,nie wiem jak to rozwiązać(kły na brzuchu)myślałem żeby zrobić żeby ta zbroja była żywa albo te kły były na zawiasach mw4d-masz rację:/niezbyt smacznie to brzmi,juz sie poprawiam
BLUKA Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 tak jak M@ti pomysly ostro pojechane a nad warsztatem trza popracowac moimi faworytami sa dee dee i zaslona, i oczywiscie wolwerine :) nara
Rekomendowane odpowiedzi