aconaut Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam, Forum przeglądam już od dłuższego czasu, a że rysować lubię, to w końcu zebrałem się na odwagę i założyłem teczkę. Pierwsze cztery to wypociny na tablecie, kolejne to starsze komiksowe rzeczy. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Edytowane 31 Październik 2012 przez aconaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Witamy na forum! Jestem raczej człowiekiem ze świata 3d, ale swoje widzę i mam kilka sugestii. Masz bardzo powszechną tendencję do rysowania postaci spłaszczonych (najczęściej przez niekonsekwencję w rysowaniu światłocienia). Pan z rurą, komiks oraz ostatni koncept podoba mi się, reszta właśnie ulega tendencji o której mówiłem. Podejrzewam że po prostu lepiej idzie ci tradycyjnie niż cyfrowo. Niemniej fajne rzeczy i wrzucaj koniecznie więcej, najlepiej w lepszej jakości bo kompresja zabija w tych pracach. http://www.max3d.pl/tutorial.php?id=97 - Zakładam że nie czytałeś tutka w tłumaczeniu szanownego kolegi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Dziękuję za sugestie. Od tradycyjnego rysowania się zaczynało, a takie robienie wyłącznie cyfrowo to w sumie od niedawna. Tutka nie widziałem, przydatna rzecz. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 kosmonauta/tka słaba, reszta bardzo bardzo bardzo fajna. bardzo fajnie wystylizowane i wogóle. Uciekaj z max3d bo zaraz bedziesz próbował rysować hiperrealistycznie :), a w twoim przypadku nie tędy droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 @slabiak A misiekhc? Technika to jedno, warsztat drugie. @aconaut #5 Bardzo fajny, szczególnie babka mi się podoba. Prace ok, ale niezbyt je konrolujesz, dużo zgadujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 - - - Updated - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 a pokażę też taki szorcik jaki kiedyś zrobiłem ucząc się filmu animownego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Za krótkie nóżki. Wątpię w utrzymanie równowagi tego pana, przy tak rozbudowanej sylwetce od pasa w góre. Edit: Bardzo fajna animacja. Świetny pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 dziękuję, taki czarny humor :D i racja coś jest nie tak z tymi proporcjami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi