natas Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Wczoraj wieczorkiem chciałem postawić pomieszczenie korzystając z AEC wall dodaje drzwi i wszystko pięknie a dziś chcę wstawić okna i kicha to samo w drzwiami jakby się coś przestawiło "odptaszkowało" czy nie wiem ...na nowym wall-u wszystko znowu działa ale chciał bym wiedzieć od czego to zależy bo nie widzę by przy tamtym było coś wciśnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 może obiekt niechcący zamieniłeś na editable poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Przepraszam ale zapomniałem ,że o to pytałem .Nie zmieniałem na editable poly .W każdym razie jak nie zmieniam grubości by w jedmym obiekcie były różne to jest ok więc lepiej zrobić grupsze i cieńsze ściany za pomocą osobnych wall-i niż attach-ować do jednej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 Musisz zlinkować okna i drzwi do ścian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi