Paveu69 Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Temat kolejowy już co prawda kiedyś był, ale poszedł trochę w bardziej fantazyjną stronę. Tym razem mamy do dyspozycji wszelkiej maści parowozy, lokomotywy elektryczne, spalinowe, cartoon'owe! Mam nadzieję, że temat się spodoba. Myślę, że można dużo interesujących szczegółów tutaj uzyskać i będzie ciekawie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 No widzę, że nikomu się nie spodobał temat... Poczekajmy do końca dnia i jeżeli nikt nic nie wystawi, to wymyślę po prostu jakiś inny temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 przyznaje się ze stworzyłem potwora na temat ale nie miałem kiedy robić od nowa, w nowym temacie również wezmę udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 No to niech każdy teraz da propozycje na kolejny temat i zróbmy głosowanie na najlepszy moje: Karta graficzna Breloczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 rycerstwo samolocik(z pappieru, zabawka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 to może ogólnie: ORIGAMI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mz18 Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 kowadło !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Skoro chcecie robić modele kartonowych modeli... :P Szczerze to też posiedziałem godzinkę nad modelem i się zniechęciłem, bo nikt też nic nie wrzucił :( Dobra, to wrzucajcie propozycje, a ja jutro zrobię sondę i wybierzemy temat. Ale będę miał robotę na urodziny. Władza w ręce ludu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Cześć wszystkim (1 post) może sprzęt audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi