Napisano 22 Wrzesień 201212 l Temat kolejowy już co prawda kiedyś był, ale poszedł trochę w bardziej fantazyjną stronę. Tym razem mamy do dyspozycji wszelkiej maści parowozy, lokomotywy elektryczne, spalinowe, cartoon'owe! Mam nadzieję, że temat się spodoba. Myślę, że można dużo interesujących szczegółów tutaj uzyskać i będzie ciekawie Powodzenia!
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Autor No widzę, że nikomu się nie spodobał temat... Poczekajmy do końca dnia i jeżeli nikt nic nie wystawi, to wymyślę po prostu jakiś inny temat :P
Napisano 30 Wrzesień 201212 l przyznaje się ze stworzyłem potwora na temat ale nie miałem kiedy robić od nowa, w nowym temacie również wezmę udział.
Napisano 30 Wrzesień 201212 l No to niech każdy teraz da propozycje na kolejny temat i zróbmy głosowanie na najlepszy moje: Karta graficzna Breloczek
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Autor Skoro chcecie robić modele kartonowych modeli... :P Szczerze to też posiedziałem godzinkę nad modelem i się zniechęciłem, bo nikt też nic nie wrzucił :( Dobra, to wrzucajcie propozycje, a ja jutro zrobię sondę i wybierzemy temat. Ale będę miał robotę na urodziny. Władza w ręce ludu!