Napisano 11 Październik 201212 l W sumie to już od dawna, ale nikt jeszcze nie napisał. Widzieliście nowy konkurs na CG SOCIETY? http://challenge.cgsociety.org/ten/ pzdr Edytowane 11 Październik 201212 l przez marcinW
Napisano 11 Październik 201212 l Autor ja :P jak mi jakiś olśniewający temat wpadnie do głowy. bo będzie mój pierwszy raz.
Napisano 14 Październik 201212 l Dla mnie wyjątkowo dziwny temat. Możesz wrzucić co chcesz i dopisać naciągane nawiązanie do hasła przewodniego.
Napisano 14 Październik 201212 l Dla mnie wyjątkowo dziwny temat. Możesz wrzucić co chcesz i dopisać naciągane nawiązanie do hasła przewodniego. Z każdym tematem można tak zrobić, tylko po co;) Nikt z jury nie będzie żadnego wytłumaczenia czytał, więc jeśli ktoś bierze udział z zamiarem wygrania czegoś, to radzę namalować coś co się samo broni.
Napisano 15 Październik 201212 l pikok heheh fajny temat i fajny deadline, cos sie zrobi napewno ciekawe czy mozna zalozyc wipa tez na max3d bo system wysylania progresu na cgtalku jest ciulowy, a tak to bysmy sie zrzeszyli :)
Napisano 16 Październik 201212 l 2012-10-11 21:19:10, maciekG jakby ktoś inspiracji potrzebował :) Dzięki maciekG !!!