marcinW Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 (edytowane) W sumie to już od dawna, ale nikt jeszcze nie napisał. Widzieliście nowy konkurs na CG SOCIETY? http://challenge.cgsociety.org/ten/ pzdr Edytowane 11 Październik 2012 przez marcinW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 WOW! Zacny news! Trzeba obserwować temat. Ktoś planuje start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 11 Październik 2012 Autor Share Napisano 11 Październik 2012 ja :P jak mi jakiś olśniewający temat wpadnie do głowy. bo będzie mój pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 jakby ktoś inspiracji potrzebował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Zacni sponsorzy... Jak będzie czas to dlaczego by nie spróbować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Dla mnie wyjątkowo dziwny temat. Możesz wrzucić co chcesz i dopisać naciągane nawiązanie do hasła przewodniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Dla mnie wyjątkowo dziwny temat. Możesz wrzucić co chcesz i dopisać naciągane nawiązanie do hasła przewodniego. Z każdym tematem można tak zrobić, tylko po co;) Nikt z jury nie będzie żadnego wytłumaczenia czytał, więc jeśli ktoś bierze udział z zamiarem wygrania czegoś, to radzę namalować coś co się samo broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 ten czy tamten? (strassburger zaliczony na dzisiaj :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 pikok heheh fajny temat i fajny deadline, cos sie zrobi napewno ciekawe czy mozna zalozyc wipa tez na max3d bo system wysylania progresu na cgtalku jest ciulowy, a tak to bysmy sie zrzeszyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wookey Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 2012-10-11 21:19:10, maciekG jakby ktoś inspiracji potrzebował :) Dzięki maciekG !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi