dziadek3D Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Przesiadka... na Koluszkach Wschodnich...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Parowóz fajny, co nie zmienia tego że dalej nie rozumiem Twojej twórczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Gdyby przekaz był czytelny to praca byłaby za mało hipsterka. Jak na prace Dziadka to nawet mi się podoba. Napisałbym trochę o apsektach technicznych ale pewnie autory by miał mi to za złe, więc to przemilcze. Ujęcie czwarte kojarzy mi się z filmem "Ściągany". Pozytwny odbiór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 fajne pracki i styl. A ci pasażerowie chyba tego nie przeżyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Widzę dziadka z animacji. I znowu motyw z zegarami i mechanizmami. Podoba mi się lokomotywa i spróchniały gość. Dziadka bym wyrzucił. Tak jak pierwszy raz oglądałem Twoje prace to mi sie w miarę podobały szczególnie z tym Anioło podobnym białym stworem. Niestety wraz z kolejna praca widzę tylko zastój. Nie myślałeś zrobić coś w bardziej realistycznym stylu? Mimo wszystko zważywszy na to ,że każda Twoja praca jest skończona i według Twojej wizji nie dajesz się sterować dzieciuchom z forum. Każdy ma swoja wizję i Ty trzymasz sie swojej. Fajnie by bylo jednak zobaczyc Twoje prace w innej konwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 jeżeli się kogoś docenia za konsekwentność w szukaniu swojego stylu to zatem nie powinno się imputować zmiany stylu. Dziadek idzie swoją drogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Bo nudne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Dziadek idzie swoją drogą! Taki tekst można dokleić do każdej pracy. Zaraz wyjdzie że nie ma niedopracowanych dzieł, wszyscy przecież mają swój unikalny styl. Można w nieskończoność chocwać się za tym argumentem, bądź pokornie wysłuchać opinnie innych. Oczywiście napewno trzeba więcej dojrzałośći by przyznać komuś rację i się dostosować do czyjejś rady. Najważniejsze to zadać sobie pytanie po co wstawiamy swoje prace do galeri? Zależy nam na ochach i achach czy na konsturktywnej krytyce które pomoże nam doszlifować nasze prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 17 Październik 2012 Autor Share Napisano 17 Październik 2012 Temporal... chciałeś....masz....:))) ....zaglądam do portfolio i widzę czy krytyka ma jakieś podstawy... czy nie... ja to oceniam, bo ja tu pokazuje... ja stoję za tym co zrobiłem... i to jest do zweryfikowania na mojej stronie....:))))))))). To się może podobać lub nie... ale to jest moje, rozpoznawalne i związane z doświadczeniami, które się nawarstwiły we mnie przez te parę lat. To nie jest odtwórczość i powielanie przyjętych wzorów, żeby złapać klienta... tylko żeby nieść przekaz poza marketingowy....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 przekaz nieczytelny ? kaman.. pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłem te prace to właśnie to że ta seria wyjątkowo odbiega kreatywnością i głębią od pozostałych. wolałem wcześniejsze dziadku. ta wg mnie zbyt banalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 banalna? być może Dziadek nas przyzwyczaił do swoich wylotów wyobraźni stąd coraz większe oczekiwania ;) inaczej chłopie nie rozśmieszaj mnie, wejdź sobie na inne prace 214543421130000wizek i 32434433239999 samochodów, tam masz kreatywność i przekaz myślowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 17 Październik 2012 Autor Share Napisano 17 Październik 2012 @porti... ja nie chcę nikomu dogodzić... mnie w zasadzie interesuje szczery ferment i pokazanie drugiej strony lustra tak jak pisze @piopiowawa ..... niewyszukany atak reklamy mamy na codzień.... za lustrem jest święto....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 (edytowane) fajnie że dyskusja o pracach schodzi na takie tory, nie uważacie że przykładając rękę do kreowania mody czy kanonu sami stajemy się jego zakładnikami? kanon zniewala, ale niestety nasi zleceniodawcy nie chcą płacić za inne rzeczy. przydałoby się zrobić z tych obrazków animację, taką z głębią 3d i modelami! Edytowane 17 Październik 2012 przez piopiowawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 17 Październik 2012 Autor Share Napisano 17 Październik 2012 ...zleceniodawcy byli są i będą.... razem ze swoimi wymaganiami.... ale nich nie zasłaniają całego świadomego spojrzenia na całość, a już koniecznie niech nie zasłaniają patrzenia na własną indywidualność... jesteśmy bardzo podobni... ale istniejemy tylko dlatego, że jednak są między nami różnice drobne jak wszechświaty....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi