i3D Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 Witam, Film promocyjny miasta Gliwice wykonany przez i3D. index=3&feature=plcp Zapraszamy do komentarzy i pytań. i3D.
blinq Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 Bardzo fajne. Chociaż troche wtórne bo sporo podobnych rzeczy się widuje ostatnimi czasy. Ale zrobione na bardzo wysokim poziomie i miło się to ogląda ;) Gratuluje!
plasti Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 trzeba dodac ze nie mielismy na to duzo czasu :)
piko84 Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 na słuchawkach słabej jakości wysokie tony bardzo trzeszczą, na dobrej jakości dźwięk jest ok. Jak dla mnie scenki trochę krótkie czasami ciężko się połapać co to jest a już znika. Poza tym dobra robota.
adek Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 No graficznie pierwsza klasa. Super. Ale faktycznie, za szybkie, za krótkie. Ale rozumiem, że to reklamówka imprezy. Po prostu dopiero za drugim razem zatrzymując mogłem przypatrzyć się tym elementom pojawiającym się (właśnie bardzo szybko). Ale zrealizowane bardzo fajnie. Jest/będzie dłuższa wersja? Plus jeszcze ostatnie sekundy - jak dla mnie tego rozmycia mogłoby nie być, aż takiego. Ważne, że coś pokazujecie w końcu!
plasti Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 mogl by sie ktos inny wkoncu wypowiedziec z zespolu, ale mi bardzo milo slyszec takie pozytywy :)
i3D Napisano 6 Listopad 2012 Autor Napisano 6 Listopad 2012 Wyznacznikiem długości spotu był czas emisji, który został ustalony na 30 sekund a informacji do pokazania nie było mało- stąd wzięło się tak dynamiczne tempo. Obecnie natłok prac powoduje, że nie przewidujemy dłuższej wersji... a chciałoby się. Dzięki za wszystkie pozytywne komentarze i cenne uwagi. i3D.
dziadek3D Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 powstał produkt prawie idealnie uniwersalny... prze skróceniu go do 20 sek .... w miejsce słowa Gliwice można wpisać dowolny rzeczownik... np. krem na pryszcze... reklama będzie idealna, a na pryszcze i tak nie pomoże... GRATULACJE....!!!
Rekomendowane odpowiedzi