WWWoj Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]88018[/ATTACH] [video=youtube_share;BAPTKwucpwk] Temat: "MOGĘ WSZYSTKO" Co byście zrobili, gdybyście mogli wszystko, bez ograniczeń, czyli szeroko pojęta wolność :) * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 12.11.2012 15:00 SONDA: 13-15.11.2012 Edytowane 6 Listopad 2012 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 Wojtek Sokół w dobrej formie. w jeszcze lepszej - jak by kogoś zainteresowało . Pozdrawiam i knuje co by tu narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 Nie mogłem się powstrzymać... https://www.youtube.com/watch?v=ZkOVt34EsTQ Kieeeeedyś coś namaluję, pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 A ten numer to jest OK? #153? Nie powinien być #155? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Listopad 2012 Autor Share Napisano 5 Listopad 2012 eee... nie, a jak zmienić tytuł wątku? Bo jak daje edytuj to nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 zaawansowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Listopad 2012 Autor Share Napisano 6 Listopad 2012 ok thnx zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 sory za offtop ale TSP to przyklejony, poczytny wątek a to sie moze przydać wielu osobom . pomocny programik do perspektywy, z przed kilku dni. http://epicgames.com/community/2012/11/free-art-tool-released-thanks-to-epic-friday/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Sidre: ale po co offtop. Dzisiaj w newsach to poszło. http://www.max3d.pl/news.php?id=2657 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 sorry. mam zakładkę od razu do forum i nie widziałem dziś głównej... co za wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 to ja tak podejde do tematu... :D układ klawiszy, ani ich zaleznosc nie jest przemyslana - chodziło mi o concept :D edit: a tak z prawde powiedziawszy to czy jest na świecie ktoś kto potrafił by stworzyć taki układ klawiszy i ich zaleznosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 Fajny pomysł czy jest na świecie ktoś kto potrafił by stworzyć taki układ klawiszy i ich zaleznosci? Masłow? :) http://rajnaziemii.blox.pl/resource/Piramida_Maslowa_1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 Chyba w pierwszej kolejności zająłbym się problemem głodu na świecie... , ale wcześniej trzeba coś zjeść ;) Na klakiera nie starczyło czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 haha... do alternatywnej rzeczywistości tez by przypasowało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 10 Listopad 2012 Share Napisano 10 Listopad 2012 powstało przy dźwiękach z osta Hotline Miami. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeninTowarzysz Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Moge wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi