jefim Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 [video=youtube;l81MqEWmR-g] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 fajnie, najwazniejsze rzeczy to zadne rewolucje tylko lepsza automatyzacja procesów - to lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Ja się pytam czym robione włosy w 0:58? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Ja się pytam czym robione włosy w 0:58? Cytat z podobnego papera tych samych autorów: "All results have been visualized using a physically accurate rendering system, including shadowing and full global illumination." zatem jakiś własny renderer. Tu jest jeszcze link do tej blond babeczki: http://cg.cs.uni-bonn.de/aigaion2root/attachments/tomas_1_001.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 W 2010 była mowa o wektorowych solid-colorowych teksturach, i jakoś nikt sie nie rzucił na implementacje, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Ktos z forum bedzie w ogole lecial do Singapuru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Zelva: Ty lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Adek: obowiazkowo :), ale fajnie sie napic chinskiego piwa na obczyznie z kims z Polandu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Zazdroszcze. No zazwyczaj nie słysze, aby ktoś ze stałych bywalców jeździł na SIGGRAPHy, ale widziałeś, że będzie prezentacja polskiej firmy. Polacy na bank tam sie pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 No wlasnie mam taki plan zeby ich namierzyc :-) Ja na Siggraph latam w miare regularnie od kilku lat do USA/Kanady a na azjatycki dopiero drugi raz (za rok do Hong Kongu pewnie tez). W sumie to mi sie opatrzyla troche ta impreza ale maja sporociekawostek takich co ich nie ma w Las Vegas na NAB i w Amsterdamie na IBC. Typowo branzowe nowe technologie i to jest swietny powod zeby tam byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 12 Listopad 2012 Share Napisano 12 Listopad 2012 Adek - jak chcesz zebym Ci cos konretnego zerknal lub pstryknal to zapodaj. Moge ewentualnie zrobic jakiegos malego newsa lub reportazyk. Na pewno bede tez w 2013 w kwietniu na NAB i w lipcu na amerykanskim Siggraphie. Nie wiem czy przyda Ci sie cos takiego na stronke :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi