Fatum Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 (edytowane) https://vimeo.com/53009699 Tak to jest idąc na grzyby z kamerą, nie znając się na grzybach:) Pracy przy materiale było jednak sporo, chodź nie wiedzieliśmy od początku do końca co chcemy osiągnąć.. efekt końcowy: Mam nadzieje że się spoboba:) :: Camera : Canon 5D Mk II :: Lenses : Tamron 28.75 :: Editing/Grading : After Effects/Adobe Premiere 5.5 - Magic Bullet Looks Edytowane 8 Listopad 2012 przez Fatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Strasznie lubie tego typu rzeczy, ale u was brakuje mi lepszych kolorow, synchronizacji obrazu pod audio (czasami az sie prosi o szybkie, dynamiczne przeostrzenia, przejscia, ciecia itp) i jakiegos watku moze glownego - np zuka czy cos. Troche zlepek randomowych obrazow przez to wyszedl. Ale efekty choc juz poniekad znane to calkiem sympatyczne. Sorrki jesli zbyt krytycznie. Sami sobie wysoko poprzeczke postawiliscie :P (Onur Senturk, Kim Holm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 no wyglada jak zrobione podczas zbierania grzybów. Swoja drogą chyba fokus to nowa pompka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 zajefajne ale mnie również kolory nie podchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 Krytykę trzeba umieć przyjąć by również z niej wyciągnąć jakieś konsekwencje:) (Sami sobie wysoko poprzeczke postawiliscie :P (Onur Senturk, Kim Holm) Panów nie znałem ale chętnie się zapoznam z ich poczynaniami:) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 zatem polecam np te: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 Super materiał, ja to kupuję. Jeśli to jest to co myślę, to udało się Wam naprawdę fajnie zobrazować;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imago10 Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Wow fajny klimat, długo produkcja zajęła? Klimat miażdzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2012 Dzięki wielkie! Hm powiem tak że jakoś nie spieszyliśmy się szczególnie gdyż wiadomo robiło się to po godzinach, jednak tak patrząc PI razy drzwi z miesiąc to zajęło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi