Napisano 8 Listopad 201212 l https://vimeo.com/53009699 Tak to jest idąc na grzyby z kamerą, nie znając się na grzybach:) Pracy przy materiale było jednak sporo, chodź nie wiedzieliśmy od początku do końca co chcemy osiągnąć.. efekt końcowy: Mam nadzieje że się spoboba:) :: Camera : Canon 5D Mk II :: Lenses : Tamron 28.75 :: Editing/Grading : After Effects/Adobe Premiere 5.5 - Magic Bullet Looks Edytowane 8 Listopad 201212 l przez Fatum
Napisano 8 Listopad 201212 l Strasznie lubie tego typu rzeczy, ale u was brakuje mi lepszych kolorow, synchronizacji obrazu pod audio (czasami az sie prosi o szybkie, dynamiczne przeostrzenia, przejscia, ciecia itp) i jakiegos watku moze glownego - np zuka czy cos. Troche zlepek randomowych obrazow przez to wyszedl. Ale efekty choc juz poniekad znane to calkiem sympatyczne. Sorrki jesli zbyt krytycznie. Sami sobie wysoko poprzeczke postawiliscie :P (Onur Senturk, Kim Holm)
Napisano 8 Listopad 201212 l no wyglada jak zrobione podczas zbierania grzybów. Swoja drogą chyba fokus to nowa pompka.
Napisano 8 Listopad 201212 l Autor Krytykę trzeba umieć przyjąć by również z niej wyciągnąć jakieś konsekwencje:) (Sami sobie wysoko poprzeczke postawiliscie :P (Onur Senturk, Kim Holm) Panów nie znałem ale chętnie się zapoznam z ich poczynaniami:) Dzięki!
Napisano 13 Listopad 201212 l Super materiał, ja to kupuję. Jeśli to jest to co myślę, to udało się Wam naprawdę fajnie zobrazować;)
Napisano 4 Grudzień 201212 l Autor Dzięki wielkie! Hm powiem tak że jakoś nie spieszyliśmy się szczególnie gdyż wiadomo robiło się to po godzinach, jednak tak patrząc PI razy drzwi z miesiąc to zajęło..