imprecis Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Problem w tym ze czasu mam nie wiele na takie zabawy :( Mam czas tylko do niedzieli, wiec ludzie odpadaja, chyba ze dodam ludziki z Posera, ale to jakos nie lezy w mojej naturze :) Chyba ze sprobuje wkomponowac zywych, moze byc zabwnie, autka to bedzie ciezko, bo w tej chwili zadnymi nie dysponuje, a gotowcow nie chce uzywac :) Bo on na pierwszych screenach taki nie byl, tylko go na tych nowych zrobilem giganta :)
sir_Bols Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 darkelf ja tez myslalem na poczatku ze to na dachu jakims... w sumie jakby go walnac na dach to mozna by sie obejsc bez ludzikow samochodzikow itp stuffu... a wogole to czy mi sie wydaje czy na tej ulicy krawezniki sa wysokosci polowy drzwi wejsciowych do budynku?
KLICEK Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 idetyczen odczucie darkelfu :p nie wiem poprostu calosc mi nie pasi , kolorystyka nijaka ani to nie tworzy klimaty ani sie ciekawie nie odbija na tym piesku. deszcz rozmazuje otoczenie ktore i tak jest nie wyrazne przez co w ogole robi sie jedna wielka plama. Material na tym stworze przypomina mi plastyk bardziej niz zelazo zero brudu nic gdy okolica az cieknie brudem , poprostu cos brakuje. Moze jakis Dof cos tegez ?
MC-Maxim Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Mi sie najbardziej podobala wersja ze skaczacym zwierzakiem w duzym kardze. Ogolnie rzecz biorac pracka mi sie bardzo podoba :]
Dor Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Jak pisałem o detalach to chodziło mi na przykład o identyczne budynki, czy prosty chodnik. Wiem, że masz mało czasu i nie będziesz się bawił w takie rzeczy, ale krawężnik obniż trochę ;]. (Faktycznie, to Wilk) Sceneria kojaży mi się teraz z Fallautem. Powodzenia. edit: Pada deszcz, a Wilk wydaje mi się suchy... Jakieś takie moje odczucie... :)
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 he he no ja nie wiedziałem ze to są budynki jezeli tak na to patrzec to fak ze albo robal jest za wielki albo budynki za małe poza tym nadal deszcz jest do d.............
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Robal musi byc taki wielki bo to city destroyer :) Co do tego brudu to zaraz cos dodam szybko w PS i bedzie cacy ;)
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Mały update - wilk siedzi teraz nad swojim synem ( a wlasciwie czesciami ) zabitym przez ludzi, dodalem glow do oczu oraz brud, pelno brudu ;) Edytowany !!! - zmiejszylem troche glow z oczu ( za mocny był ) oraz poprawiłem ciutke deszczyk
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 moze do pyska mu cos wsadz zeby bylo widac ze to on ten burdel zrobił no i ten deszczyk jest do kitu nadal
Robert B. Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 No No coraz lepiej ale wciąż czegoś brakuje zgadzam sie z THE MANYSH TRAFO że może jednak ten deszcz należało by poprawić
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Mroczniejsz wersja EDYTOWANY - troche rozjaśniłem
Nimrod Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Tak mroczna ze nic prawie nie widać, troche bym jednak rozjasnil, by przynajmniej bylo widac zarys wilka. Ktoś kto nie widział wczesniejszej wersji nic nie zobaczy, oprocz swiecacych slepi i czegos po prawej stronie...
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Sam nie wiem ja go widze doskonale, moze przez to ze faktycznie dlugo juz nad tym siedze :) Zreszta nie wszystko musi widac na pierwszy rzut oka :) A tak powazniej to beda 2 wersje : jedna w takim stylu morcznym, a druga w jasniejszej barwie ( poprzedni obrazek )
KLICEK Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 mroczna wersja zdecydowanie najlepsza , ale ciut rozjasnic.
Obywatel Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Men sory nie czytalem poprzednich postow, ale zrob z tego flasha. Ciemnosc, powoli zaswiecaja sie czerwone oczy, nagle blyskawica (czyli 1 biala klatka) i przez chwile widac jasniejsza wersje! I znowu tylko oczy ;> To Byloby cos.
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Jak bede mial troszke czasu to nie wykluczam mozliwosci zrobienia takiej animy ;)
Baton Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Model bardzo fajny ale slabo go eksponujesz. Dodaj tu wiecej dynamiki, wykadaruj kamere np. nizej zeby wilk wydawal sie wiekszy. No i rozjasnij bo ciemnosc widze ;)
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Ale przeciez to jest noc, a w nocy jest ciemno :) A taka ciemnosc jest klimatyczna :) Szczegolniki widac jak sie dokladniej przyjrzec....tak wiec obrazka raczej juz nie rozjasnie :) Przedtem byl za ciemny teraz jest wg mnie ok ;) Tak po za tym ciemnosc ukazuje jego demonicznosc :) A jak jest jasniutko to tak dziwnie to wyglada :) Prosze o wiecej komentow :) Co jeszcze zmienic :)
Vorek Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Dodaj torche kontrastu, ciemność ciemnością ale obrazek wydaje się płaski. może spróbuj niektóre alamenty delikatnie rozjaśnić dodge'm w photoshopku (gł. odblaski na pancerzu) Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 jezeli ten wilk jest wiekszy od budynku to deszcz nie powinien byc wielkosci samochodu ... gdybys zrobil drobniejszy i gestrzy to by bylo super pozdro600
imprecis Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 Dzieki za rady naprawde b.pomogly, za niedlugo wrzuce poprawiona wersje, z tym dodgem to byl strzal w 10 Vorek, faktycznie obrazek wyglada troche plasko :) Deszcze rowniez postaram sie poprawic, jeszcze bedzie GIT, zobaczycie ;)
imprecis Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 Maly update, pobawilem sie dodgem i juz jest lepiej, ale trzeb jeszcze ciut poprawic ;) :
imprecis Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 Niom, ale juz zbyt bardzo mialem rozwinieta postprodukcje by to znowu renderowac, mam nadzieje ze to nie bedzie powazny blad dla jury ;)
Rekomendowane odpowiedzi