Napisano 24 Listopad 201212 l Skopiować klatkę? Nie wystarczy zaznaczyć interesujące Cię klatki, wcisnąć shift i przeciągnąć?
Napisano 24 Listopad 201212 l Zapisze sobie ten wątek na wypadek, gdyby mi kiedyś klawisz ze znakiem zapytania zepsuł. Będę miał kilkanaście do wyboru.
Napisano 24 Listopad 201212 l Ola-f po co ten sarkazm? Przeciez od dawna wiadomo, ze im wiecej postawisz znakow zapytania tym szybciej dostaniesz odpowiedz.
Napisano 24 Listopad 201212 l Aczkolwiek ja zawsze myślałem, że ilość znaków zapytania wyznacza nasz stan psychiczny zgodnie z tym cytatem(nawiasem mówiąc z Terrego Pratchetta): Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. A poza tym ewentualnie wchodzisz w GraphEditor(czy jak w maxie się to zwie) i przesuwasz i snapujesz krzywe
Napisano 24 Listopad 201212 l RaVirr masz rację.... z kolei im więcej kropek... tym bardziej niepodważalna jest Twoja argumentacja.... :D
Napisano 24 Listopad 201212 l ............................tak.............. EDIT Zapomniałbym dodać, że im więcej uśmieszków w wypowiedzi (współgrających z kropkami) tym lepszy jesteś od innych!