Napisano 24 Listopad 201212 l Witam. Czy moglibyście wymienić jakieś dobre szkoły VFX w Polsce? Podobne do Drimagine - poszedłbym, ale 23tys. złotych to trochę za dużo. Czy orientuje się ktoś na temat szkoły Digital Masters we Wrocławiu? Słyszałem również o VFX Learning, uczył się ktoś tam?
Napisano 24 Listopad 201212 l A nie lepiej jakies online? ew. pro tutoriale + staz jakis za jakis czas.
Napisano 24 Listopad 201212 l Nie k.. bo to jest Polska i tu się studiuje ! :) --- Jesli mialbym wybierac szkole to tylko po to aby sie uczyc technik tradycyjnych - z kolei tych cyfrowych, znacznie lepiej wyjdziesz pod katem wiedzy wybierajac kursy online ....
Napisano 24 Listopad 201212 l Polecam CGSociety workshops, ma duzo kursow vfx online i do tego taniej! Masz tez fxphd, digital tutors, gnomon jest tego troche. Chyba ze zalezy ci na szkoleniu w jezyku polskim to nie mam pojecia. Moim zdaniem wiecej nauczysz sie z kursow online ktore ci proponowalem wyzej, jesli oczywiscie wiesz czego chcesz sie nauczyc.
Napisano 25 Listopad 201212 l Autor Dzięki, za polecane strony. A mam takie pytanie, chodził ktoś do Drimagine stąd?