adek Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 W sieci pojawił się zwiastun filmu od Kandor Graphics ("The Missing Lynx", "The Lady and the Reaper") pt. Justin and the Knights of Valour. Reżyserem tego filmu animowanego jest Antonio Banderas. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 jakies takie nijakie.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Ależ bardzo takie... genialny smok... nie mogę się doczekać... już widzę zainteresowanie mojego szkodnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Mnie tez bardzo podchodzi styl, jakis taki inny jak te pixarowo dreamworksowe. Technicznie tez super. Generalnie bardzo podoba mi sie to to. Smok super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 zaraz smok .... aligator steampunkowy :) sweet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Zanosi się na dobrą komedie. Swietnie animowane, postaci ruszaja sie bardzo Disneyowato, ze sie tak wyraze ;) I like it :D edit: Antonio Banderas rezyserem O_O. Nie przepadam za nim jako aktorem, ale jesli bedzie krecic fajne filmy, to jestem za ;) Edytowane 28 Listopad 2012 przez Sunedge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Jestem zaskoczony, bo...nic o tym wcześniej nie słyszałem :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekGliwa Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 a mi to zalatuje na kilometr zzynka z innych animowanych filmow, zaczynajac od how to train your dragon....niektore ujecia sa po prostu idealna kopia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Dla mnie też to było zaskoczeniem. Ale nie powiem pozytywne. Jak to zobaczyłem to byłem przekonany, że to Disney/Pixar/Dreamworks bo jakościowo przecież świetne. No i drugie zaskoczenie to reżyser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 fajne. design postaci moim zdaniem odważniejszy niż zwykle, odrobine ale zawsze. moze jakaś odrobina świeżości się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekGliwa Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 z ciekawosci zerknalem na how to train your dragon i cofam to co powiedzialem, ujecia nie sa idealna kopia, ale motywy bardzo podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 MaciekGliwa > mi tez sie tak skojarzylo :) choc z drugiej strony czy oni sie wlasnie z HTTYD nie nasmiewaja w ten sposob? w koncu krokodyl to nie smok, ha! zapowiada sie swietna animacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi