Napisano 27 Listopad 201212 l W sieci pojawił się zwiastun filmu od Kandor Graphics ("The Missing Lynx", "The Lady and the Reaper") pt. Justin and the Knights of Valour. Reżyserem tego filmu animowanego jest Antonio Banderas. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2689
Napisano 28 Listopad 201212 l Ależ bardzo takie... genialny smok... nie mogę się doczekać... już widzę zainteresowanie mojego szkodnika...
Napisano 28 Listopad 201212 l Mnie tez bardzo podchodzi styl, jakis taki inny jak te pixarowo dreamworksowe. Technicznie tez super. Generalnie bardzo podoba mi sie to to. Smok super.
Napisano 28 Listopad 201212 l Zanosi się na dobrą komedie. Swietnie animowane, postaci ruszaja sie bardzo Disneyowato, ze sie tak wyraze ;) I like it :D edit: Antonio Banderas rezyserem O_O. Nie przepadam za nim jako aktorem, ale jesli bedzie krecic fajne filmy, to jestem za ;) Edytowane 28 Listopad 201212 l przez Sunedge
Napisano 28 Listopad 201212 l a mi to zalatuje na kilometr zzynka z innych animowanych filmow, zaczynajac od how to train your dragon....niektore ujecia sa po prostu idealna kopia...
Napisano 28 Listopad 201212 l Autor Dla mnie też to było zaskoczeniem. Ale nie powiem pozytywne. Jak to zobaczyłem to byłem przekonany, że to Disney/Pixar/Dreamworks bo jakościowo przecież świetne. No i drugie zaskoczenie to reżyser.
Napisano 28 Listopad 201212 l fajne. design postaci moim zdaniem odważniejszy niż zwykle, odrobine ale zawsze. moze jakaś odrobina świeżości się pojawi.
Napisano 29 Listopad 201212 l z ciekawosci zerknalem na how to train your dragon i cofam to co powiedzialem, ujecia nie sa idealna kopia, ale motywy bardzo podobne
Napisano 29 Listopad 201212 l MaciekGliwa > mi tez sie tak skojarzylo :) choc z drugiej strony czy oni sie wlasnie z HTTYD nie nasmiewaja w ten sposob? w koncu krokodyl to nie smok, ha! zapowiada sie swietna animacja :)