CzołGista Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Tytuł: "Down" Użyłem: Blender, Gimp Cze Nareszcie publikuję pracę którą stworzyłem na początku 2012 roku. Do renderingu użyłem Blender Internal Renderer. W ramach ciekawostki dodam że nazwa robocza projektu to "Piotruś Dreptuś". Link do obrazu w rozdzielczości 9933x14486px : http://img690.imageshack.us/img690/8096/downdanielsiemieniec993.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 chlopiec sympatyczny, ale kompozycja slaba. Poprawilbym tez wlosy i zbyt gumowy sss shader i za bardzo niebieski (wyglada jakby zsinial). Wdzianko mozna by tez zrobic bardziej z polotem :) na 4 z minusem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Fajny skin shader własnie. Możesz pokazać jak jest zrobiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzołGista Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jeśli chodzi o SSS to taki rezultat dał preset Skin2, dodałem jeszcze trochę Translucency i opcję Cubic Interpolation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi