Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł nawet śmieszny i futerko całkiem fajnie wyszło ( tak troche pluszowo :) ) ale jest kilka rzeczy które mi się nie podobają:

Oświetlenie z góry nie jest za ciekawe i te cienie jakieś dziwne, wygląda jakbyś dał 2 źródła światła w tym samym miejscu jedno z ray-traced a d rugie z shadow map, nieciekawie to wyszło.

Druga sprawa to sam model karabinu i jego mocowania do baranka, strasznie sztucznie to wygląda, tak jakby był przyczepiony do samego futra. Nad karabinikem też można by popracować i dodać kilka detali.

Podsumowując, sam pomysł jest niezły ale technicznie można by nad nim posiedzieć troche.

Pozdrawiam

Napisano

hyhy, trzeba bylo wystawic do machineflesh challenge na CGTALK :D

karabin strasznike prosto wyglada, i te przeguby kulowe...

futro tez jakos mi nie pasuje, wyszedl z tego taki pluszak

VOREK : tak na marginesie to jest chyba koza, albo kozioł a nie baran :)

ale zle nie jest

Napisano

VOREK : tak na marginesie to jest chyba koza, albo kozioł a nie baran :)

Hehehe, ale baran ze mnie ;) Pisałem w pośpiechu, dobre :)

A zreszta co za różnica i to i to ma rogi i futro :)

Napisano

Hmmm ciekawe proporcie ale to wogóle niema zadnej skladni i zycia w sobie , mogles chociasz powowe tego barana pokryc kablami i metalem

Napisano

Szczerze, to mi sie wogole nie podoba, wyglada jak cos wypchanego. Co się stało z jego łapami? Stoi na jakichs kołkach. Popieram SiD'a brakuje tu kabelkow, skoro jest dzialko, ktore i tak zostawia sporo do zyczenia. Ja bym to najpierw wstawil do WIP i dorobił. :) Pozdrawiam.

Napisano

"Kozioł powiadasz" Nowa jednostka bojowa z Total Annihilation? Mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu, Kozioł jest rąbnięty, to pozytywne. I ta przeciętna, niewinna mina - stoi jakby nigdy nic. Pomysł rewelacyjny. Nawet mam ochote go podjąć i stworzyć swoją wersję ;-) ale laserowy celownik? do takiego kalibru to chyba nie w tym miejscu jest, powinien mieć promień z oka albo jakiąś nakładkę na oko w stylu Borg i tak jest kozłem cyborgiem. Mieć takie stadko to by wojne wygrał... a jeszcze pytanie: jak ładuje amunicje?

Napisano
ale tak wogule to se stary jaja robisz??

mozesz mi wyjasnic po kiego grzyba to napisales ? pracka jak pracka ... to ze nie jest wypchana pluginami za 10000 $ to nie znaczy ze na swoja prostote jest beznadziejna ... jak na jego mozliwosci to moze byc ...

sory jesli zle cie odebralem ...

Napisano

po zaglebieniu sie w temat... sorewicz!!! w ktoryms watku Germanizator napisal ze maxa uzywa od 2 tygodni (post jakos sierpniowy chyba) wiec jak na tak krotki czas praca mi pasi. a koziol klimat ma i to mi sie w nim podoba. (ja naprawde nie chce nikogo zniechecac do dalszego rozwoju)

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności