Piro Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Popełniona w ostatnim miesiącu (a może dwóch?) wersja heavy SCARA od belgijskiego Fabrique Nationale. Info na obrazkach, jak zwykle. Duże i nieposzatkowane: http://i.imgur.com/1Jbec.jpg Preview 3d: http://p3d.in/q762d/wireonsmooth+spin (BARDZO LOWRESOWE TEXY!) Miniaturki Tekstur: Pozdrawiam, Piro [ATTACH=CONFIG]88425[/ATTACH] Edytowane 6 Grudzień 2012 przez Piro poprawione babole na prezentacji, previev 3d, miniaturka do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Ojej, bardzo ładne. Świetna prezentacja. A na czwartym obrazku taka otoczka granatowo-rubinowa to co to? ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Chroma została z renderera :D Chromatic Aberration, pozostałość po wycinaniu ze screenów po alphie. Edytowane 6 Grudzień 2012 przez Piro Sebek nie czepiaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StK Uriziel Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 jedyna rzecz do której się czepne to ten magnifier, ta cześć środkowa trochę kanciasta jest w widoku fpp w porównaniu do części tylnej i przedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Śliczny assecik. Oko gryzą tylko literówki w opisach (narionale, itseld, addittional). Jeszcze napis na EGLM - "EMGL NADE LAUNCHER" - miało tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 (edytowane) Hej, literówki dzisiaj popoprawiam, śpiący byłem :-) EMGL - enhanced module grenade launcher, jest niepoprawnie; EGLM - enhanced grenade launcher module poprawnie. Nade launcher - w praktyce wyrzuca różne typy granatów,które poprawnie nazywają się "smoke nade, flash nade" etc. Część środkowa to przymus, ponieważ na wersji zaokrąglonej niebezpiecznie zaczęło się zbliżać do 20k triangli, a chciałem tego za wszelką cenę uniknąć. Edytowane 6 Grudzień 2012 przez Piro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 "Nade" jest raczej kolokwialnym wyrażeniem, niż poprawną nazwą... Sorry, że czepiam się detali. Wiem, że to nie ty wymyśliłeś taki skrót, ale drażni mnie degeneracja języka pisanego w grach. Chyba nic by się nie stało gdyby dodać jeszcze "GRE" na początku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 Popoprawiałem, preview 3d dodałem, miniaturkę również. Dzięki za każde marudzenie, także te odnośnie literówek. Tekstur zmieniać nie będę niestety, bo i czasu brak. Co do nade launchera - Arev, masz absolutną rację. Jednak w dobie kiedy eotech robi "zombie killer holosights" z celownikiem w kształcie znaczka zagrożenia biologicznego, myślę że można wybaczyć "nade launcher" :P Pozdrawiam! Piro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 No, przy zombie killer chyba można :) Model śliczny. Pewnie w paru miejscach mógłbyś zaoszczędzić kilka poly i wrzucić w tę kanciastą część celownika, ale komu będzie to przeszkadzać w ogniu walki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 (edytowane) Dobre panie, popracować trzeba nad dograniem tego do kupy > każdy element jest mocno odcinający się od siebie. Widok w fpp jest też strasznie płaski. Zacieki - a konkretnie ta rdza jest extremalnie ch** :D Progres jest, to najważniejsze. Pozdrawiam Edytowane 6 Grudzień 2012 przez PIraT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi