Gość AstiaN Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) Witam. Jak w temacie chciałbym żebyście opisali kilka słów/zdań na temat tych dwóch layout'ów. Link1 - http://img594.imageshack.us/img594/1455/nowyszlak.jpg Link2 - http://imageshack.us/a/img94/8779/kancelariau.jpg Rozpoczynam swoją przygodę z web designem i chciałbym wiedzieć co robie nie tak. Pozdrawiam. Edytowane 10 Grudzień 2012 przez AstiaN
marcinW Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 cześć. ocenię nie znając się na tym. Po prostu moje odczucia. Jeśli zaczynasz dopiero, to moim zdaniem bardzo fajne. Dla mnie osobiście wszystkie czcionki są kiepskie. po prostu mi nie pasują. ale to moje odczucia człowieka z zewnątrz. powodzenia w rozwoju:)
Gość MonsterDream Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Pierwszy lepszy, narazie chciałbym się wstrzymać w dalszym komentowaniu do aktualizacji. Czekam na dalszy rozwój
dziadek3D Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 coś bym napisał........ ale znowu powierzą, że jestem gruboskórny stary dziadyga....:)))
Gość AstiaN Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Mimo obaw o oskarżenie o gruboskórność poproszę o komentarz :)
olaf Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 rzecz która mi się nie widzi to typo, reszta do dopracowania ale nie jest źle, raczej z praktyką przyjdzie lepsze wyczucie.
torm Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 to ja spróbuję trochę ośmielić Dziadka... i napiszę prosto z mostu... :) trochę ciężkie.. jakby ciosane toporem... mam też wrażenie, że bez większego pomysłu... ... zbyt mocne cienie pod literami... pierwsza strona wygląda jakby nie była dokończona... ... za dużo niezagospodarowanej przestrzeni... .. ale rozumiem, że to początki... więc jak to ktoś mądry kiedyś powiedział...: "do kosza i od nowa" ;) P.S. możesz też poprzeglądać prace innych ludzi... w tym dziale znajdziesz wątek z inspiracjami (jest przyklejony na samej górze)
Rekomendowane odpowiedzi