FUNKYszou Napisano 15 Grudzień 2012 Napisano 15 Grudzień 2012 Nic nikt nie wrzuca to ja to zapoczątkuje:) (Swoją drogą TSM naprawdę podupada...)
querion Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Jako, że celem tych TSM jest nauka, a ja dopiero zaczynam, to coś nieco prymitywnego ode mnie :)
Paveu69 Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 querion, generalnie, to prezentujemy sam model, czyli na podstawowym, szarym materiale, bez kolorków. No i same zrzuty z viewportu, czyli że bez renderów. Poza tym, jak na pierwszy raz to całkiem nieźle. Buty chyba dużo za szeroko i gęsta siatka, ale ogólnie ok! FUNKYszou, też myślałem o sankach! Teraz muszę wymyślić co innego, na szczęście jest tego sprzętu zimowego sporo ;)
FUNKYszou Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Paveu69 pamiętaj też o tym iż sanki sankom mogą być nierówne:) Przepraszam za użyty materiał ale robiłem render i potem zapomniałem przywrócić podstawowy kolor:) Zapraszam wszystkich do udziału.
Smoku Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Sto lat nie brałem udziału. 25 minut, gdyż czasu brak na zabawy.
Paveu69 Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 No jak sanki to sanki. Mało czasu na zabawę, więc prosty model ;)
Slim_ Napisano 19 Grudzień 2012 Autor Napisano 19 Grudzień 2012 Sorki za poślizg. Link do sondy http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=86745
Rekomendowane odpowiedzi